Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ζλάταν – τραυματισμός: Γλίτωσε τα χειρότερα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζλάταν – τραυματισμός: Γλίτωσε τα χειρότερα

Ζλάταν - τραυματισμός: Οι εξετάσεις και οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως ο Ζλάταν έχει μυϊκό τραυματισμό και θα πατήσει γήπεδο σε έναν μήνα

Ζλάταν – τραυματισμός: Ενα μήνα έξω μένει τελικά ο Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς. Ο διεθνής Σουηδός επιθετικός με καταγωγή από τη Βοσνία τραυματίστηκε χθες στην προπόνηση και είχαν εκφραστεί ανησυχίες για ζημιά στον Αχίλλειο και πολύμηνη απουσία. Μέχρι και για απόσυρση από την ενεργό δράση μίλησαν οι πιο απαισιόδοξοι. Όμως οι εξετάσεις ήταν καθησυχαστικές, σύμφωνα με αυτές και τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Ζλάταν έχει έναν μυϊκό τραυματισμό και θα πατήσει ξανά το προπονητικό της Μίλαν σε έναν μήνα.

Το θετικό είναι πως οι φόβοι για κάτι πιο σοβαρό δεν επιβεβαιώθηκαν και ο ιδιόρρυθμος βιρτουόζος επιθετικός θα επιστρέψει εξίσου δυνατός. Την είδηση μετέδωσε και το Sky Sport Italia που είχε και το θέμα του τραυματισμού. Πλέον υπήρξε και ανακοίνωση της επίσημης Μίλαν. Επιβεβαίωσαν τον τραυματισμό οι ροσονέρι και αναφέρουν πως θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα και επανεξέταση σε 10 μέρες.

Ζλάταν – τραυματισμός: Κοντά σε αναξιοπαθούντες νέους

Ο Ιμπραήμοβιτς κατά την παραμονή του στη Σουηδία, όπου προπονείτο με τη Χάμαρμπι, έδωσε πάλι δείγματα της μεγάλης του καρδιάς. Χωρίς κάμερες και εκπροσώπους του Τύπου επισκέφθηκε άσυλο φιλοξενίας νέων που έχουν υποστεί μπούλινγκ, σεξουαλική παρενόχληση, άστεγα κ.λπ. Και έπαιξε. μπάλα μαζί τους, αφού έχουν μια ομάδα την Gatans Lag FF. Ακόμα μία κίνηση χωρίς τυμπανοκρουσίες του Ιμπραήμοβιτς που έχει δώσει δείγματα μεγαλοψυχίας ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν.

Αξέχαστη είναι η προ τριετίας σπέκουλα για τους λόγους που μπορεί να είχε γεμίσει -προσωρινά- τατουάζ όλο το κορμί του (πέραν αυτών που ΄χει, και δεν είναι λίγα) ο ΒοσνιοΣουηδός. Ο οποίος σε κάθε ευκαιρία έβγαζε την μπλούζα και τα επιδείκνυε. Κάποιοι τον έβαλαν στο στόχαστρο, αλλά ο ίδιος ποτέ δεν απάντησε. Και όπως αποκαλύφθηκε μήνες μετά, σχεδόν ένα χρόνο αργότερα (!), ήταν μέρος συμφωνίας με χορηγούς. Με στόχο την ευαισθητοποιηση κατά της πείνας! Αλλά και να κατευθύνει ένα διόλου ευκαταφρόνητο κονδύλι σε δομές φιλοξενίας παιδιών και σε τροφοδοσία σχετικών ΜΚΟ κατά της ανέχειας!

Δείτε ακόμη

Η Bundesliga μπαίνει στην πιο κρίσιμη στροφή
Der Klassiker: Ντέρμπι τίτλου!
Το οικονομικό, οι Λαουτάρο-Πίανιτς και ο Νεϊμάρ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις