Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπαρτσελόνα: Μεταγραφικά προβλήματα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπαρτσελόνα: Μεταγραφικά προβλήματα

Μπαρτσελόνα: Εξακολουθεί να είναι παρόν στην πρώην ομάδα του ο Νεϊμάρ και το όνομά του να απασχολεί τους Καταλανούς. Ο Βραζιλιάνος δεν αποτελεί προτεραιότητα για μεταγραφή, οι μεγάλοι στόχοι στα γραφεία της Μπαρτσελόνα παραμένουν οι Λαουτάρο και Πίανιτς.

Μπαρτσελόνα: Μπορεί να φοράει από χρόνια την φανέλα της Παρί και να μην ανήκει στην Μπάρτσα. Ωστόσο ο Νεϊμάρ, εξακολουθεί να είναι παρόν στην πρώην ομάδα και το όνομά του να απασχολεί τους Καταλανούς. Όχι, ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν αποτελεί προτεραιότητα για πιθανή μεταγραφική κρούση και δεν φούντωσε κανένα σενάριο. Οι μεγάλοι στόχοι στα γραφεία της Μπαρτσελόνα παραμένουν οι Λαουτάρο και Πίανιτς. Αν δεν συμβεί κάτι συνταρακτικό που θα αλλάξει προς το μακράν καλύτερο την χρηματοροή στην Μπαρτσελόνα, δεν υπάρχουν εφέτος χρήματα για την ενσωμάτωση και των τριών. Άρα οι δύο τελευταίοι είναι οι πρώτοι που θα δεχτούν κρούση, εις βάρος μίας επανασύνδεσης με το Νεϊμάρ.

Φυσικά, από τον Αύγουστο του 2017 που ο Νεϊμάρ έφυγε με προορισμό το Παρίσι, οι εικασίες για την πιθανή επιστροφή του ήταν σταθερά παρούσες στην ειδησεογραφία της Μπάρτσα. Στην πραγματικότητα, ο Νεϊμάρ πληροί πολλές προϋποθέσεις που τον καθιστούν έναν πολύ σημαντικό υποψήφιο για απόκτηση από την πρώην ομάδα του. Παράλληλα και ο ίδιος δεν θα έβλεπε με κακό μάτι πιθανή επιστροφή του, άλλωστε έχει δείξει τόσο την ποιότητά του όσο και τη χημεία του με το κλαμπ.

Μπαρτσελόνα: Οι διαφωνούντες

Υπάρχουν επίσης, φωνές που διαφωνούν κάθετα και …οριζόντια με ενδεχόμενη επιστροφή του στο Καμπ Νου. Άλλωστε δεν είναι μυστικό πως ο τρόπος αποχώρησής του δεν άρεσε. Στο μεταξύ και η εν γένει συμπεριφορά του εκτός αγωνιστικών χώρων προκαλεί ενστάσεις. Σε κάθε περίπτωση, ο Βραζιλιάνος επιθετικός βρίσκεται επί του παρόντος σε δεύτερο πλάνο. Η μεταγραφική μάχη για τον Λαουτάρο είναι σε εξέλιξη (πάει προς ολοκλήρωση λένε οι τελευταίες πληροφορίες) και αν ολοκληρωθεί, η επίθεση θα βρει μια νέα φιγούρα για παρτενέρ του Μέσι. Ο Πίανιτς έπεται και έτσι μοιραία η περίπτωση του Νεϊμάρ “θολώνει”. Η Μπαρτσελόνα για να μπορέσει να ανταποκριθεί θα πρέπει να βγει στην αγορά να μαζέψει χρήμα από πωλήσεις παικτών για να ισορροπήσει το λογαριασμό. Διαφορετικά, η πραγματοποίηση μεγάλων μεταγραφών θα μετατραπεί σε …Επικίνδυνη Αποστολή.

Δείτε ακόμα

Ολυμπιακός: Ερωτηματικά για Ομάρ Ελ Αμπντελαουί και Μπρούνο Γκασπάρ
Νέος μεταγραφικός στόχος για ΠΑΟΚ!
Play off: Αντίστροφη μέτρηση και για τον ΟΦΗ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις