Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μίλαν – μεταγραφές: “Μπορεί ο Ζλάταν”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μίλαν – μεταγραφές: “Μπορεί ο Ζλάταν”

Μίλαν - μεταγραφές: Αισιοδοξία για τον Ζλάταν παρά το όποιο μέγεθος του τραυματισμού - Το σκέφτεται σοβαρά για Γιόβιτς στη Μίλαν η Ρεαλ Μαδρίτης.

Μίλαν – μεταγραφές: Αγωνία στη Μίλαν για τις εξετάσεις οι οποίες θα δείξουν το είδος και το ακριβές μέγεθος της ζημιάς που υπέστη ο Ζλάταν χθες. Πριν, καν, ακόμα προκύψουν απεικονίσεις του τραυματισμένου ποδιού, ο καθηγητής Μαριάνι ισχυρίζεται πως ο Ιμπραήμοβιτς θα μπορέσει να επανέλθει. Ανεξάρτητα της ζημιάς, αρκεί να έχει κίνητρο και θέληση. “Δεν μπορώ να μιλάω για πράγματα που δεν γνωρίζω, αλλά είμαι βέβαιος γι αυτό: Ενας πρωταθλητής σαν τον Ιμπραήμοβιτς σίγουρα μπορεί να επιστρέψει στο σημείο που ήταν πριν” είπε ο Μαριανί.

Αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι για τραυματισμό του 39χρονου σταρ στον Αχίλλειο θα αναγκαστεί να τεθεί νοκ άουτ για καιρό. Παρά ταύτα ο Μαριανί λέει πως: “Σίγουρα σε αυτή την ηλικία παίζει ρόλο και η φυσική κατάσταση. Σε παίκτες αυτού του επιπέδου δεν συζητιέται όμως, αν έχει θέληση θα επιστρέψει στα ίδια στάνταρ”. Υπενθυμίζεται πως ο Ιμπραήμοβιτς τραυματίστηκε στην προπόνηση, αν και δεν ήταν ανέτοιμος. Είχε κάνει κανονικό προγραμμα κατά την καραντίνα, προπονούμενος με τη Χάμαρμπι στη Σουηδία.

Μίλαν – μεταγραφές: Ψήνεται Γιόβιτς για Μίλαν

Οι σκέψεις των ανθρώπων της Ρεάλ για το μέλλον του Γιόβιτς τον θέλουν δεμένο με το κλαμπ, αλλά όχι μέσα σε αυτό αγωνιστικά στο άμεσο μέλλον. Ετσι, οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν πως οι μερένχες σκέφτονται σοβαρά να επιτρέψουν στη Μίλαν να μπει σε συζητήσεις με τον άλλοτε στράικερ της Αϊντραχτ. Και αν τα βρουν η Ρεάλ να τον δώσει δανεικό στην ιταλική ομάδα.

Ο Γιόβιτς αποκτήθηκε από την Αϊντραχτ πέρσι το καλοκαίρι για ένα ποσό 60 εκατ. ευρώ. Δεν έχει μονιμοποιηθεί όμως μπροστά από τους υπάρχοντες στράικερ της Ρεάλ. Ετσι, το ενδιαφέρον της Μίλαν μπορεί αν είναι ένα διέξοδο, να δώσει αγώνες επιπέδου στον Σέρβο. Στο Μιλάνο, δε, θα έχει την ευκαιρία να ξαναπαίξει πλάι στον Ρέμπιτς με τον οποίο έχουν κανει θαύματα.

Ενδιαφέρον, τέλος, υπάρχει και για τον Σάμπιτζερ, αλλά η Λειψία αξιώνει 60 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει, ποσό που είναι σχεδόν απίθανο να βγει από τα ταμεία της Μίλαν τη δεδομένη στιγμή. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται πάντως.

Δείτε ακόμη

Η Bundesliga μπαίνει στην πιο κρίσιμη στροφή
Der Klassiker: Ντέρμπι τίτλου!
Το οικονομικό, οι Λαουτάρο-Πίανιτς και ο Νεϊμάρ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις