Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Βιασύνη για την Πρέμιερ Λιγκ: Σε 8 γήπεδα το Αγγλικό Πρωτάθλημα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βιασύνη για την Πρέμιερ Λιγκ: Σε 8 γήπεδα το Αγγλικό Πρωτάθλημα

Βιασύνη για την Πρέμιερ Λιγκ: Οριστικά σε 8 γήπεδα θα διεξαχθούν οι αγώνες. Όλα θα απολυμαίνονται και θα σφραγίζονται πριν και μετά την διεξαγωγή των αγώνων.

Βιασύνη για την Πρέμιερ Λιγκ: Σε 8 γήπεδα η επανέναρξη του αγγλικού πρωταθλήματος. Μετά από τηλεδιάσκεψη όλων των αρμοδίων αρχών, αποφασίστηκε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η επανέναρξη του Αγγλικού Πρωταθλήματος. Οριστικά σε 8 γήπεδα θα διεξαχθούν οι αγώνες στο αγγλικο πρωτάθλημα. Όλα θα απολυμαίνονται και θα σφραγίζονται πριν και μετά την διεξαγωγή των αγώνων. Προς βόρεια, νότια ανατολικά και δυτικά θα βρίσκονται όλα αυτά τα γήπεδα, που θα διεξαχθούν οι αγώνες. Πάντως από την Κυβέρνηση και με σύμφωνη γνώμη του Μπόρις Τζονσον, όλες οι αθλητικές αγγλικές διοργανώσεις μπορούν να προγραμματιστούν από την 1η Ιουνίου. Φυσικά όλοι οι αγώνες θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών, για το καλό της δημόσιας υγειας. Άρα εφόσον οι αρμόδιοι έχουν το πράσινο φως από την Κυβέρνηση για την επανέναρξη, απομένει μόνο η οριστικοποίηση της ημερομηνίας, που θα διαμορφώσει την τελική βαθμολογία στην Premier League.

Και όχι μόνο την τελική βαθμολογία. Αλλά και τις ομάδες που θα βγουν στην Ευρώπη και όλες τις ανακατατάξεις που θα πρέπει να γίνουν. Φυσικά προσωπική μας γνώμη είναι ότι κανείς δεν μπορεί να περιμένει, την επανέναρξη πριν από τις 20 Ιουνίου. Ορισμένες ομάδες ακόμη δεν έχουν μπει για τα καλά στον ρυθμό των προπονήσεων. Υπενθυμίζουμε ότι το πρωτάθλημα διεκόπη μετά από 29 αγωνιστικές. Πρωτοπόρος ηταν η Λίβερπουλ που έχει 82 βαθμούς και η Μάνσεστερ Σίτυ, που είναι στη δεύτερη θέση με 57. Λέστερ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ έχουν καταλάβει τις υπόλοιπες θέσεις.

Βιασύνη για την Πρέμιερ Λιγκ: Τα γήπεδα που προτάθηκαν

Στα μέσα περίπου της καραντίνας στην Αγγλία, ανάμεσα σε 1000 δείγματα σε τεστ κορωνοϊού βρέθηκαν δύο μόνο θετικά δείγματα απο αντίστοιχους ποδοσφαιριστές της Χαλ. Επίσημα όλες οι ατομικές προπονήσεις αρχίζουν αύριο και αρχίζει έτσι η αντίστροφη μέτρηση για τη Βρεττανία. Τέλος, τα γήπεδα που έχουν προταθεί ειναι το Σεντ Μέρι της Σαουθάμπτον, Αμοξ της Μπράιτον, το Εμιρέϊτς της Αρσεναλ και το Βίλα Παρκ της Αστον Βίλλα. Ακόμη έχουμε το Κιγκ Πάουερ της Λέστερ, της Γουέστ Χαμ το Σταδιο του Λονδίνου, το Είτιχαντ της Μάντσεστερ Σίτυ και το Ολντ Τράφορντ της Μάντσεστερ Γιουνάίτεντ. Ανφιλντ και Στάμφορντ Μπριτζ αποκλείστηκαν, ενώ Γουέμπλεί και Σεντ Τζορτζ Παρκ συζητούνται για εναλλακτικές επιλογές. Αναμονή λοιπόν λίγων ημερών για τις ανακοινώσεις των αγγλικών αγώνων.

Γήπεδο: Όλα όσα έχουν απαγορευτεί στην Αμερική

Δείτε ακόμα

Αμείωτα τα τεστ στην ποδοσφαιρική Αγγλία
Το οικονομικό, οι Λαουτάρο-Πίανιτς και ο Νεϊμάρ
Έτοιμο το ιατρικό πρωτόκολλο για ομαδική προπόνηση στο ιταλικό πρωτάθλημα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις