Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μεταγραφική περίοδος: Σε δίλημμα οι ερυθρόλευκοι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεταγραφική περίοδος: Σε δίλημμα οι ερυθρόλευκοι

Μεταγραφική περίοδος: Με λογικές απαιτήσεις ο Νικ θα πάει στους Μπλαουγκράνα.

Μεταγραφική περίοδος: Μεγάλος χώρος πλέον έχει απομείνει στους Ισπανούς για να χωρέσει και ο Νικ Καλάθης. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν από τη μία να αποκτήσουν τον Σλούκα, αλλά από την άλλη στριφογυρίζει και στο μυαλό τους η παραχώρηση του Νικ. Και οι δύο Έλληνες play maker κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητη περίπτωση φαντάζουν. Εδώ όμως από σήμερα όλοι κρέμονται από τα χείλη του Μπερτομέου. Γιατί αν ανακοινωθεί η συνέχιση της Ευρωλίγκα, όλα τα υπόλοιπα που θα ισχυριστούμε και θα υποστηρίξουμε θα θυμίζουν πια την λαϊκή μας ρήση… να ‘χαμε να λέγαμε. Για τον πολύ απλό λόγο ότι αν συνεχιστεί θα παγώσουν μέχρι τέλος Ιουλίου όλες οι μεταγραφικές κινήσεις. Έτσι όλες οι συζητήσεις και διερευνήσεις θα είναι στον αέρα.Αν όμως ανακοινωθεί το τέλος της Ευρωλίγκα, τότε η πίεση προς τον Νικ Καλάθη, θα είναι σίγουρα μεγάλη.

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να αποδέσμευσε τον Ντιλέϊνι που είχε ένα πολύ “βαρύ” συμβόλαιο, αλλά σκέφτεται να αποδεσμεύσει και τον Κέβιν Πάγκος. Τέλος αν ο νεαρός Αργεντινός γκαρντ Λεάντρο Μπολμάρο επιλεχτεί στο ντραφτ του NBA τότε αυτομάτως στην Μπαρτσελόνα αδειάζουν και συγχρόνως πρέπει να καλυφθούν πολλές θέσεις. Σίγουρα όμως η κατάσταση στην Ισπανία είναι τέτοια που είναι απαγορευτικές οι απαιτήσεις του Νικ Καλάθη. Τα 2,2 εκατ ευρώ που ακούγονται μάλλον είναι απαγορευτικό νούμερο για τους Καταλανούς, Φυσικά οι ατζέντηδες και οι απανταχού μάνατζερ “φουσκώνουν¨τόσο πολύ τον λογαριασμό, λες και αυτοί ζουν σε έναν πλανήτη που πέρασε και δεν ακούμπησε αυτή η πανδημία. Είναι σίγουρο ότι η απουσία των θεατών, κάποια διαφημιστικά έσοδα και άλλα πρόκειται να ρίξουν πολύ τις απαιτήσεις.

Μεταγραφική περίοδος: Τον πρώτο λόγο ο αντζέντης;

Σίγουρα οι ατζέντηδες θα μιλήσουν για αλλαγή ποιότητας προς το χειρότερο, κάτι που σαφώς δεν θα ισχύει αφού πάνω κάτω τα ίδια ονόματα θα πρωταγωνιστούν πάλι στους μεγάλους συλλόγους. Εδώ βέβαια θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο ατζέντης του τεχνικού του Θρύλου, είναι ο ίδιος που εκπροσωπεί και τους δύο παίκτες. Άρα τα παιχνίδια πολλά και το οικονομικό συμφέρον εκατέρωθεν, μάλλον θα έχει τον πρώτο λόγο, μπροστά στο συναισθηματικό.

Πριν από λίγη ώρα πάντως ο Μπερτομέου πρότεινε την οριστική διακοπή της φετινής σεζόν. Η διαδικασία αυτή θα συνεχιστεί πάντως με ψηφοφορία και από τις ομάδες και λογικά θα έχουμε απάντηση αργά σήμερα το βράδυ.

Δείτε ακόμη

Αμείωτα τα τεστ στην ποδοσφαιρική Αγγλία
Το οικονομικό, οι Λαουτάρο-Πίανιτς και ο Νεϊμάρ
Έτοιμο το ιατρικό πρωτόκολλο για ομαδική προπόνηση στο ιταλικό πρωτάθλημα

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις