Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός μεταγραφές: Αναζήτηση για τον αντι-Ποντένσε
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Αναζήτηση για τον αντι-Ποντένσε

Ολυμπιακός μεταγραφές: Για την απόκτηση ενός παίκτη που θα είναι ικανός να κάνει την διαφορά στις πτέρυγες κινούνται στον Ολυμπιακό, ώστε να γεμίσει τη θέση του Ποντένσε.

Ολυμπιακός μεταγραφές: Για την απόκτηση ενός ποιοτικού εξτρέμ, ενός παίκτη που θα είναι ικανός να κάνει την διαφορά στις πτέρυγες κινούνται στον Ολυμπιακό, ώστε να γεμίσει τη θέση του Ποντένσε. Μάλιστα η υπόθεση αυτή αποτελεί προτεραιότητα στο λιμάνι που έχει μείνει ίσω από την περασμένη μεταγραφική περίοδο. Το πρώτο όνομα που φέρεται έτοιμο να δεχθεί επίσημη κρούση είναι αυτό του Χένρι Ονιεκούρου. Ο Νιγηριανός ακραίος επιθετικός παίζει φέτος σητ Γαλατάσαραϊ, αλλά ανήκει στη Μονακό.

Ο ατζέντης του Ονιεκούρου δηλώνει άγνοια για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού αλλά αυτή είναι μία προφανής κίνηση τακτικής, δεν θα μπορούσε αυτή τη στιγμή και εμ τη σεζόν ακόμα να μην έχει λήξει τυπικά, να πει οτιδήποτε άλλο. Ολα δείχνουν, πάντως, πως ο Ντ΄Αβιλά διατηρεί ανοιχτό κανάλι με τον Ολυμπιακό αναφορικά με τον Ονιεκούρου, ενώ ξέρει καλά με ποιούς μιλάει και τη δυναμική των οιωνεί πρωταθλητών Ελλάδας, άλλωστε έχουν συνεργαστεί ξανά στη μεταγραφή του Εμρέ Μορ τον περασμένο Ιανουάριο.

Ολυμπιακός μεταγραφές: Η τελευταία προπόνηση

Ο Πέδρο Μαρτίνς ολοκλήρωσε το τελευταίο πρόγραμμα προπόνησης, δίνοντας εντολές για να αρχίσει η ομάδα του να ανεβάζει ρυθμό, αφού άλλωστε για ακόμα μία μέρα απουσίασαν τα προβλήματα. Ετσι, με δεδομένο του ότι ο δείκτης ασφάλειας ανεβαίνει και μοιράζει ανακούφιση σε παίκτες και τεχνικό τιμ, ο Πορτογάλος το εκμεταλλεύεται και θα επιδιώξει να φέρει το συντομότερο δυνατόν τους παίκτες του σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα. Σήμερα ο Ολυμπιακός αναμένεται να βρεθεί ξανά στο γήπεδο, για συνέχιση της προετοιμασίας του, ενόψει της έναρξης των πλέι οφ.

Η Ευρώπη

Αναφορικά με τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, τη ρεβάνς με τη Φούλαμ και την ολοκλήρωση του Europa League, οι Πειραιώτες περιμένουν νεότερη ενημέρωση, αφού δεν έχει αποκλειστεί ακόμα και η ολοκλήρωση του θεσμού σε ελληνικό έδαφος, κάτι που έβγαλε στη δημοσιότητα αθλητικό ραδιόφωνο, περισσότερο ως ενδεχόμενη παρά ως ασφαλής πληροφορία. Από τη Νιόν δεν επιβεβαιώνεται, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι, μόνο όταν κάτι είναι ανακοινώσιμο το συζητούν οι Ευρωπαίοι επιτελείς.

Δείτε ακόμη

Λατινοαμερικάνικη ποδοσφαιρική απελπισία
Ιταλία: «Στρέβλωση» καταγγέλλουν οι ποδοσφαιριστές
Κόκε και Ροναλντίνιο, βίοι παράλληλοι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις