Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αγγλικό ποδόσφαιρο: Μεγάλες ζημιές
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγγλικό ποδόσφαιρο: Μεγάλες ζημιές

Αγγλικό ποδόσφαιρο: Στη Γιουνάιτεντ έπιασαν τα κομπιουτεράκια και υπολογίζουν τις απώλειες, τις ζημίες του κορονοϊού

Αγγλικό ποδόσφαιρο: Στη Γιουνάιτεντ έπιασαν τα κομπιουτεράκια και υπολογίζουν τις απώλειες, τις ζημίες του κορονοϊού, οι οποίες με μία πρόχειρη σούμα ανέρχονται σε ένα ποσό περίπου 30 εκατ. ευρώ και το ποσό αναμένεται να αυξηθεί προϊόντος του χρόνου και όσο οι ομάδες της αγγλικής πρέμιερσιπ δεν επιστρέφουν στα γήπεδα! Και το νούμερο δεν προέρχεται από υπολογισμούς άσχετων με τη δουλειά, αλλά από τον οικονομικό διευθυντή του κλαμπ Κλιφ Μπάτι, που έδωσε στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα του γ΄ τριμήνου και σε αυτό καλείται να επιστρέψει 20 εκατ. στερλίνες σε δικαιώματα αγώνων που δεν διεξήχθησαν ακόμα κι αν ολοκληρωθεί η χρονιά! Φυσικά αν δεν ολοκληρωθεί για κάποιο λόγο η χρονιά, η οικονομική καταστροφή θα είναι ανυπολόγιστη, αφού όλα τα παραπάνω ισχύουν μόνο για τους 11 αγώνες που ήδη έχουν αναβληθεί, τις αλλαγές σε ώρες και ημερομηνίες, την όλη αναστάτωση στα προγράμματα των τηλεοπτικών φορέων συνεργατών της Γιουνάιτεντ!

Μάλιστα, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο Γούντγουρορντ, το συνολικό κόστος θα εκτοξευτεί με τον υπολογισμό του τελευταίου τριμήνου (Απρίλιος-Ιούνιος) και ο Μπάτι υπερθεμάτισε αναφέροντας πως μόνο η αναβολή στο εκτός έδρας με την Τότεναμ της 15ης Μάρτη κόστισε στη Γιουνάιτεντ κάτι περισσότερο 4 εκατ,. ευρώ! «Παρά ταύτα, ο σύλλογος είναι χτισμένος σε σταθερό έδαφος και παραμένουμε αισιόδοξοι μεσομακροπρόθεσμα ότι θα ξεπεράσουμε μία από τις πλέον απαιτητικές και δύσκολες περιόδους της 142 ετών ιστορίας μας» πρόσθεσε ο Γούντγουορντ.

Αγγλικό ποδόσφαιρο: Ανανέωσε στην Τσέλσι ο Ζιρού

Ακόμα μία χρονιά στο Στάμφορντ Μπριτζ θα περάσει ο Ολιβιέ Ζιρού. Η ομάδα του Νοτιοδυτικού Λονδίνου ανανέωσε για 12 μήνες το συμβόλαιο του υψηλόσωμου Γάλλου στράικερ, ο οποίος αν και δεν ήταν πρώτη επιλογή φέτος, όταν χρειάστηκε πήρε τη θέση του Άμπραχαμ και πέτυχε δύο τέρματα σε τέσσερα ματς, για να κερδίσει εκ νέου την εμπιστοσύνη των ανρώπων της Τσέλσι και να παραμείνει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2020-21 στη διάθεση του Φρανκ Λαμπάρντ.

Δείτε ακόμη

Last Dance: Μύδροι από Γκραντ και… πιτσαδόρο!
Ο Μαρκ Μπάρτρα με ελληνικό τατουάζ: Ένας αρχαίος Έλληνας πολεμιστής καλύπτει όλη την πλάτη του
Σαλπιγγίδης: «Πόντιος γεννιέσαι. Θα μπορούσα να είμαι στον Πάοκ»

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις