Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ο Μαρκ Μπάρτρα με ελληνικό τατουάζ: Αναστάτωσε τους φίλαθλους
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Μαρκ Μπάρτρα με ελληνικό τατουάζ: Αναστάτωσε τους φίλαθλους

Ο Μαρκ Μπάρτρα με ελληνικό τατουάζ: Με ένα εντυπωσιακό τατουάζ που γεμίζει όλη την πλάτη του και περιλαμβάνει Έλληνα πολεμιστή της αρχαιότητας εμαφανίστηκε ο διεθνής ποδοσφαιριστής!

Ο Μαρκ Μπάρτρα με ελληνικό τατουάζ: Με ένα εντυπωσιακό τατουάζ που γεμίζει όλη την πλάτη του και περιλαμβάνει Έλληνα πολεμιστή της αρχαιότητας εμφανίστηκε ο διεθνής ποδοσφαιριστής! Ξεχάστε τα «μανίκια» σε χέρια και πόδια. Ο Μαρκ Μπάρτρα πήγε την υπόθεση τατουάζ ένα βήμα παραπέρα. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός της Μπέτις, που αυτή την στιγμή βρίσκεται στην πρώτη θέση της πεντάδας στα τάκλιν στο ισπανικό πρωτάθλημα, παρουσίασε ένα εντυπωσιακό τατουάζ που καλύπτει όλη την πλάτη. Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει έναν Έλληνα πολεμιστή της αρχαιότητας με περικεφαλαία.

«Σήμερα (19/5) μοιράζομαι μαζί σας κάτι πολύ ξεχωριστό για εμένα! Όλο αυτό τον καιρό έμαθα ότι ο προετοιμασμένος νους νικάει τον πόνο και ότι η υπομονή, μαζί με την δουλειά και τις θυσίες σε πάνε όπου εσύ θέλεις. Εκείνες τις στιγμές όπου περνούν τα λεπτά και δεν το αντιλαμβάνεσαι γιατί είσαι συγκεντρωμένος και αφοσιωμένος στο 100%, τότε είναι που είσαι ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ. Εδώ, τώρα, αυτή την στιγμή» το μήνυμα του 29χρονου στόπερ που συνόδευε το βίντεο με την αποκάλυψη της… ελληνικής πλέον πλάτης του.

Δείτε το βίντεο

https://www.instagram.com/p/CAX_ydFAdBW/?utm_source=ig_embed

Ο Μαρκ Μπάρτρα με ελληνικό τατουάζ: Κορονοϊός και οικογένεια

Ο Μαρκ Μπάρτρα με θητεία σε Μπαρτσελόνα και Μπορούσια Ντόρτμουντ, γνωστός για την συνήθεια να μοιράζεται φωτογραφίες από την προσωπική του ζωή στα social media, ανέβασε μια με τον γιο του με στολές… ληστών και παρακολούθησαν τον τέταρτο κύκλο της δημοφιλούς σειράς μέσα σε δύο ημέρες! Όπως όλος ο κόσμος, έτσι και ο Μπάρτρα έχει πλέον περισσότερο χρόνο για την οικογένειά του, λόγω κορονοϊού. Μένει στο σπίτι και προσπαθεί να περάσει τη μέρα του ευχάριστα. Ο αμυντικός της Μπέτις φαίνεται πως είναι φαν της δημοφιλούς ισπανικής σειράς Casa de Papel. Ο Μπάρτρα ήταν από εκείνους που τη «γλίτωσαν» από τον κορονοϊό, καθώς 3 συμπαίκτες του βρέθηκαν θετικοί στον ιό, με δύο εξ αυτών να είναι ασυμπτωματικοί. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση από την ομάδα της Σεβίλλης, ούτε έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών.

Δείτε ακόμα

Σαλπιγγίδης: «Πόντιος γεννιέσαι. Θα μπορούσα να είμαι στον Πάοκ»
Θα βρεθούν δέκα ημέρες;
Η Bundesliga κρύβει ανατροπές στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις