Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κορονοϊός ποδόσφαιρο: Επαναφορά για τον Αστέρα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κορονοϊός ποδόσφαιρο: Επαναφορά για τον Αστέρα

Κορονοϊός ποδόσφαιρο: Με φόντο την επιστροφή στην αγωνιστική δράση ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε στο γήπεδο σήμερα για πρώτη φορά με όλους τους παίκτες έπειτα από 68 μέρες!

Κορονοϊός ποδόσφαιρο: Με φόντο την επιστροφή στην αγωνιστική δράση μία μία οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ επιστρέφουν σε ομαδικές προπονήσεις. Τελευταία αυτή του Αστέρα Τρίπολης, η οποία σήμερα μπήκε στο γήπεδο για πρώτη φορά με όλους τους παίκτες μαζί, έπειτα από 68 μέρες! Οι παίκτες του Μίλαν Ράσταβατς έκαναν ατομικά προπονήσεις ή σε μικρές ομάδες, αλλά ακολούθως της πανδημίας ήταν παρθενική προπόνηση ολόκληρου του γκρουπ η πρωινή σημερινή. Ασφαλώς και με απραξία πέραν των δύο μηνών να έχει προηγηθεί, οι παίκτες έκαναν ελαφρύ πρόγραμμα, αφού φυσικά υποβλήθηκαν πρώτα σε τεστ ανίχνευσης των αντισωμάτων του κορονοϊού. Τεστ που αποδείχτηκαν όλα αρνητικά και μπήκαν άπαντες στο κανονικό πρόγραμμα.

Ο Αστέρας πάντως προετοιμάζεται για την επανέναρξη και τα πλέι οφ χωρίς να έχει πρακτικά πρόβλημα με τη θέση του στη λίγκα, αφού εκκινεί το μίνι πρωτάθλημα από τη δεύτερη θέση και ένα προβάδισμα 13 βαθμών από την ουρά, κάτι που καθιστά τη σεζόν ουσιαστικά ασφαλή και περαιωμένη, όσο κι αν οι στόχοι ήταν υψηλότεροι και δεν επιτεύχθηκαν.

Το κοινωνικό πρόσωπο του Αστέρα

Χθες Τετάρτη πραγματοποιήθηκε στο «Θ. Κολοκοτρώνης» Εθελοντική Αιμοδοσία, στο πλαίσιο της καμπάνιας «Ζήσε Αθλητικά» του Υφυπουργείου Αθλητισμού, μία πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, αλλά και τον Οργανισμό “Tο Χαμόγελο του Παιδιού” και το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης «Η Ευαγγελίστρια».

Στο γήπεδο εμφανίστηκαν για να δώσουν αίμα πλήθος κόσμου, καθώς και ο κόουτς Ράσταβατς και πολλοί παίκτες του ρόστερ του Αστέρα, ενώ για λογαριασμό του Αστέρα στήριξε με την παρουσία του ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Μποροβήλος. Το παρών έδωσαν και ο Πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κ. Κώστας Γιαννόπουλος, καθώς και ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, κ. Βασίλης Διαμαντόπουλος.

Δείτε ακόμη

Νέα κρούσματα covid-19, εν αμφιβόλω η επανέναρξη της 13ης Ιουνίου στην Πρέμιερ Λιγκ
Ποδοσφαιρική κανονικότητα «κόντρα» στις πολιτικές απαγορεύσεις!
Last Dance: Μύδροι από Γκραντ και… πιτσαδόρο!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις