Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αγγλία ποδόσφαιρο: Θετικοί στον κορονοϊό παίκτες
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγγλία ποδόσφαιρο: Θετικοί στον κορονοϊό παίκτες

Αγγλία ποδόσφαιρο: Μπορεί η κυβέρνηση και οι φορείς να θέλουν επανεκκίνηση της αγγλικής πρέμιερσιπ στο πρώτο 15ήμερο του Ιουνίου, όμως κάθε μέρα τα προσκόμματα αυξάνονται

Αγγλία ποδόσφαιρο: Μπορεί η κυβέρνηση και οι φορείς (λίγκα-ομοσπονδία) να θέλουν επανεκκίνηση της αγγλικής πρέμιερσιπ στο πρώτο 15ήμερο του Ιουνίου (η 13η Ιούνη πιθανότερη ημερομηνία αυτή την ώρα) όμως κάθε μέρα τα προσκόμματα αυξάνονται, γίνονται δε ολοένα και πιο ανυπέρβλητα. Ο αμυντικός της Γουότφορντ Αντριάν Μαριάπα, σύμφωνα με δικές του δηλώσεις μάλιστα, είναι ένα από τα τρία άτομα που έδειξαν θετικά στον κορονοϊό στην ομάδα του. Την περασμένη Τρίτη, ανακοινώθηκε ότι υπήρξαν έξι θετικές δοκιμές σε τρεις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ δύο υπάλληλοι της Γουότφορντ και ο βοηθός προπονητή της Μπέρνλι, ο Ίαν Γόαν, έβγαλαν επίσης θετικά τεστ, ενώ οι δύο άλλοι θετικά εξετασθέντες ανήκουν σε ένα τρίτο κλαμπ και δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους.

Παράλληλα, ο Ν’Γκολό Καντέ έχασε την προπόνηση της Τσέλσι υπό το φόβο να έχει έρθει σε επαφή με άτομο που βρέθηκε θετικό, έτσι με την σύμφωνη γνώμη του Λάμπαρντ ο μέσος της λονδρέζικης ομάδας έμεινε να προπονηθεί στο σπίτι του, κάτι που πράττουν μέχρι νεωτέρας και ο αρχηγός της Γουότφορντ, Ντίνι, αλλά και αρκετοί συμπαίκτες του τελευταίου!

Αγγλία ποδόσφαιρο: «Κανονικότητα δεν μπορεί να υπάρξει»

Είναι ολοφάνερο πως υπ’ αυτές τις συνθήκες, κανονικότητα δεν μπορεί να υπάρξει, αφού τόσο ο Μαριάπα, όσο και ο Καντέ ή ο Ντίνι και άλλοι παίκτες που έχουν ακόμα και το φόβο να είναι φορείς της covid-19, απέχουν από προπονήσεις απόλυτα κρίσιμες μετά από δίμηνη αποχή από κάθε άλλη δραστηριότητα! Επιπλέον, παίκτες και προσωπικό που έχουν εξεταστεί και βρέθηκαν θετικοί, θα απομονωθούν για επτά ημέρες και θα επανεξεταστούν, άρα η προετοιμασία τους πάει ακόμα πιο πίσω και όποια πλάνα επανέναρξης είτε τίθενται εν αμφιβόλω.

Υπενθυμίζεται πως η απόφαση στην Αγγλία, εν αντιθέσει με την πρόωρη λήξη του πρωταθλήματος στη Σκωτία (ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια η Σέλτικ), είναι να τελειώσει κανονικά το πρωτάθλημα, με τη Λίβερπουλ μια ανάσα από την επιστροφή στο θρόνο της, δύο και πλέον δεκαετίες μετά τον τελευταίο της τίτλο πρωταθλήτριας!

Δείτε ακόμη

Last Dance: Μύδροι από Γκραντ και… πιτσαδόρο!
Ο Μαρκ Μπάρτρα με ελληνικό τατουάζ: Ένας αρχαίος Έλληνας πολεμιστής καλύπτει όλη την πλάτη του
Σαλπιγγίδης: «Πόντιος γεννιέσαι. Θα μπορούσα να είμαι στον Πάοκ»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις