Αθήνα

°C

Κυριακή

01

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες πότε αρχίζουν: Spoiler – Τα 4 νέα επεισόδια
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες πότε αρχίζουν: Spoiler – Τα 4 νέα επεισόδια

Άγριες Μέλισσες πότε αρχίζουν: Η σειρά που περιμένουν όλοι, επιστρέφει, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Άγριες Μέλισσες πότε αρχίζουν: Τώρα που βλέπουμε φως στην άκρη του τηλεοπτικού τούνελ, μπορούμε να αποκαλύψουμε τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Όπως έγινε γνωστό στα μέσα της εβδομάδας, ο ΑΝΤ1 σχεδιάζει να ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη σειρά «Άγριες Μέλισσες» από τις 11 Μαΐου και αν όλα πάνε καλά, θα δούμε τα πρώτα επεισόδια μια εβδομάδα αργότερα. Η σειρά «Άγριες Μέλισσες» σταμάτησε στα μέσα Μαρτίου και ενώ είχαν ήδη δημοσιευτεί πληροφορίες για 4 νέα επεισόδια που επρόκειτο να προβληθούν την αμέσως επόμενη εβδομάδα. Σήμερα, με δεδομένη την επιστροφή στα γυρίσματα, αυτά είναι τα επεισόδια που θα δούμε πρώτα.

Ο Δούκας προσπαθεί να πάρει με το μέρος του τον Κυπραίο, σε μια ακόμα προσπάθεια να διαλύσει τον Συνεταιρισμό στο Διαφάνι. Θα καταφέρει να πείσει τον ορκισμένο, πλέον, εχθρό του στο επεισόδιο που αν όλα πάνε καλά θα προβληθεί τη Δευτέρα (18-05) στις «Άγριες Μέλισσες»; Το ίδιο βράδυ, ο Κωνσταντής με τον Μελέτη, ύστερα από εντολή του Δούκα, μαζεύουν τους πιο έμπιστους άντρες τους και εξαπολύουν επίθεση εναντίον των αγροτών που συμμετέχουν στον Συνεταιρισμό προκειμένου να τους φοβίσουν και να τους οδηγήσουν σε διάλυση. Το επόμενο πρωί βρίσκει το Διαφάνι σε μεγάλη αναστάτωση. Παράλληλα, ο Κλεομένης δείχνει να πέφτει στην παγίδα του Κωνσταντή και του Μελέτη και η πραγματική του ταυτότητα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί σε όλους, καθώς ο Δημητράκης τον πλησιάζει στο επεισόδιο που θα προβληθεί τη Δευτέρα (18-05) στις «Άγριες Μέλισσες» .

Σε πεδίο μάχης μετατρέπεται το Διαφάνι στα νέα επεισόδια στις «Άγριες Μέλισσες»

Η Ανέτ βρίσκεται αντιμέτωπη με το σκληρό πρόσωπο του Μελέτη. Την ίδια ώρα, όλο το χωριό βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών που επλήγησαν, κάνοντας έρανο και μαζεύοντας ρούχα και τρόφιμα. Οι αγρότες γνωρίζοντας πως ο Δούκας είναι πίσω απ’ το χτύπημα, εξαγριώνονται μαζί του και η κατάσταση εκτροχιάζεται, με όποιον Σεβαστό βρίσκεται στο διάβα τους. Ο εμφύλιος μέσα στο Διαφάνι είναι προ των πυλών…

Σε πεδίο μάχης το Διαφάνι στο επεισόδιο της Τρίτης στις «Άγριες Μέλισσες»

Η επίθεση που έγινε στους αγρότες έχει ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου, μετατρέποντας το Διαφάνι σε πεδίο μάχης στο επεισόδιο που θα κάνει πρεμιέρα την Τρίτη (19-05) στις «Άγριες Μέλισσες». Ο καυγάς που είχε ο Δούκας με κάποιους αγρότες του Συνεταιρισμού, τους οδηγεί στο κρατητήριο μετά από εκατέρωθεν μηνύσεις. Κι ενώ η οικογένεια Σεβαστού είναι αναστατωμένη με τα γεγονότα, ο Δούκας έχει μια ιδέα για να γυρίσει ξανά το παιχνίδι υπέρ του. Παράλληλα, όλο το χωριό συνεχίζει να βοηθάει τους πληγέντες ενώ ο Συνεταιρισμός παίρνει κάποιες σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του.

Η Ανέτ μάταια προσπαθεί να πείσει την Πηνελόπη πως ο Μελέτης δεν είναι καλή περίπτωση για εκείνη, στο επεισόδιο της Τρίτης (19-05) στις «Άγριες Μέλισσες». Την ίδια ώρα, ο Κυπραίος έχει μια συζήτηση με τη Μάρθα- τη νύφη του Νέστορα- που θα περιπλέξει τα πράγματα. Η νύφη του Νέστορα φαίνεται πως αισθάνεται πράγματα για τον άνδρα που ευθύνεται για τη δολοφονία του άνδρα της. Ο Νικηφόρος παίρνει μια απόφαση που θα θέσει σε κίνδυνο τα σχέδια της βιομηχανικής ζώνης αλλά και τη σχέση του με τον Δούκα. Την ίδια στιγμή, η Ασημίνα επισκέπτεται το πατρικό της αλλά εκεί την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη απ’ τις αδερφές της, στο επεισόδιο θα προβληθεί την Τρίτη (19-05) στις «Άγριες Μέλισσες».

Ο Δούκας με τον αέρα του νικητή στο επεισόδιο της Τετάρτης στις «Άγριες Μέλισσες»

Η παρουσίαση από την τοπική εφημερίδα των γεγονότων της μαύρης νύχτα του Διαφανίου ως παράνομη κίνηση των αγροτών κι η προφυλάκιση δύο από αυτών, προκαλεί τη δυσφορία και την αντίδραση όλου του χωριού. Εν τω μεταξύ, ο Δούκας επιστρέφει ανακουφισμένος στο σπίτι του, με τον αέρα του νικητή, στο επεισόδιο που είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει την Τετάρτη (20-05) στις «Άγριες Μέλισσες».

Η Ασημίνα αρχίζει και απομακρύνεται όλο και πιο πολύ από την Ελένη και τη Δρόσω. Η Μυρσίνη συναντάει κρυφά τον Κυπραίο, προσπαθώντας να μάθει αν θα κρατήσει το μυστικό για τη σχέση τους, ενώ η Ματίνα εμφανίζεται ξαφνικά και ομολογεί στην Ανέτ το φριχτό ψέμα του αδελφού της για την έρευνα του γιου της. Η Θεοδοσία συναντάει και πάλι κρυφά τον Βασταρδή, την περιμένει, όμως, μια δυσάρεστη έκπληξη, στις «Άγριες Μέλισσες». Την ίδια στιγμή, ο Λάμπρος θα δει τον Κυπραίο και την Ελένη σε μια ιδιαίτερη στιγμή που μπορεί να αλλάξει για πάντα τη ζωή τους.

Ο Μελέτης πιέζει τον Δημητράκη να παγιδεύσει τον Κλεομένη στο επεισόδιο της Πέμπτης στις «Άγριες Μέλισσες»

Ο Κυπραίος περιμένει μια απάντηση από την Ελένη, η οποία δείχνει να διστάζει να δεχτεί, στις «Άγριες Μέλισσες». Ο Λάμπρος θέλει να την αποτρέψει αλλά εκείνη αφήνει ελπίδες στον Κυπραίο. Ο Δούκας κάνει πρόταση συνεργασίας στον Τόλλια και θέλει να τον στηρίξει στις εκλογές που έρχονται. Ο Τόλλιας είναι αναποφάσιστος, ξέροντας πως έχει αντίπαλο υποψήφιο τον Προκόπη. Θα δεχτεί τα λεφτά του Δούκα; Ο Βασταρδής προσπαθεί να εξηγήσει στη Θεοδοσία ότι ετοιμάζεται να πάρει διαζύγιο και να την πείσει για τα αισθήματά του, εκείνη όμως είναι ανένδοτη. Μέχρι που είναι αποφασισμένος να φτάσει για να την κερδίσει στις «Άγριες Μέλισσες»; Ο Μελέτης πιέζει τον Δημητράκη να παγιδεύσει τον Κλεομένη εκείνος όμως καθυστερεί, προσπαθώντας να καταλάβει ποια είναι η αλήθεια. Ο Κλεομένης ανυποψίαστος αρχίζει ν’ ανοίγεται στον νεαρό ζωγράφο.

Η Ανέτ πλησιάζει τον Μελέτη για να δει αν έχει αληθινά αισθήματα για την Πηνελόπη αλλά η συζήτηση δεν πάει όπως περίμενε. Ο Νικηφόρος αποκαλύπτει στην Ασημίνα το σχέδιό του για να βοηθήσει τον Μιλτιάδη και τον Συνεταιρισμό ενώ ο Προύσαλης ανακρίνει τον Λια με τη βοήθεια της Δέσπως, προσπαθώντας να τον στριμώξει. Θα τον κάνει να ομολογήσει την ενοχή του; Η Ελένη ζητάει από τον Δούκα να αποσύρει τη μήνυση κι εκείνος δέχεται να το κάνει εφόσον η Ελένη δώσει τα χωράφια της. Θα δεχτεί η Ελένη την πρόταση του Δούκα στις «Άγριες Μέλισσες»;

Ο Μελέτης μίλησε για την επιστροφή των νέων επεισοδίων αλλά και για τα γυρίσματα που θα ξεκινήσουν στις 11 Μαΐου
“Μπορεί να μη σκύψω να φιλήσω σε μια σκηνή στις Άγριες Μέλισσες την Πηνελόπη μου ή τον Μελέτη”

Άγριες Μέλισσες: Το spoiler που δεν περιμέναμε

Ο Γιώργος Σουξές αναφέρθηκε στον ήρωά του και τη σχέση του με τη Ριζώ, αλλά και τι θα συμβεί μεταξύ τους, ενώ ακόμη μίλησε και για την πορεία του Μελέτη.

Γνωρίζετε αν κάποια πράγματα θα συμπυκνωθούν στο σενάριο;

Δεν νομίζω ότι θα συμπυκνωθούν πράγματα. Ωστόσο, επειδή έχει χαθεί ένας αριθμός επεισοδίων θα διαφοροποιηθεί η ιστορία. Αυτό είναι μια πληροφορία που έμαθα πρόσφατα από συνάδελφο.

Αυτό γίνεται επειδή ορισμένοι ηθοποιοί, όπως ο κύριος Στάνκογλου, έχουν δηλώσει πως δεν θα είναι στην επόμενη σεζόν;

Αυτό θα γινόταν αν γυρίζαμε και τα 150 επεισόδια της τωρινής σεζόν. Επειδή δεν θα γυριστούν αυτά, θεωρώ ότι ορισμένα από τα επεισόδια θα προβληθούν στην επόμενη σεζόν. Θεωρώ πως ο κύριος Στάνκογλου ενδεχομένως να είναι και μέχρι τον Οκτώβριο-Δεκέμβριο. Δεν πρόκειται δηλαδή να κοπούν πράγματα από τη σειρά, οι τηλεθεατές θα δουν την ιστορία όπως είναι, απλώς θα αναγκαστούμε να κάνουμε ένα λίγο διαφορετικό τέλος για τώρα.

Ακούγεται ότι θα υπάρξει κάποιο ερωτικό μπλέξιμο ανάμεσα στον Προύσαλη και στη Ρίζω.

Το έχω ακούσει κι εγώ πάρα πολλές φορές. Σε πρώτη φάση επειδή εγώ ως Προύσαλης είμαι ήρεμος άνθρωπος και δεν μπορώ τις φωνές, μου φτάνουν οι φωνές της μάνας μου. Δεν θέλω να είναι στερεοφωνικές και από τη μια και από την, Σε πρώτη φάση επειδή εγώ ως Προύσαλης είμαι ήρεμος άνθρωπος και δεν μπορώ τις φωνές, μου φτάνουν οι φωνές της μάνας μου. Δεν θέλω να είναι στερεοφωνικές και από τη μια και από την άλλη!. Επειδή η Ρίζω είναι πολύ καπάτσα γυναίκα, έμπορος, μπερδεύεται με όλα, είναι και γιατρός και ξεματιάστρα, πολύ φοβάμαι ότι στο τέλος θα τον φέρει βόλτα! (γέλιο). Αν και πιστεύω ότι θα ήθελε μια πιο ρομαντική σχέση.

Βάσει περιλήψεων, έχουμε μάθει όχι εντοπίζει το φορτηγάκι του Μελέτη, αλλά δεν βρίσκει μέσα τη μάρτυρα και φτάνει στα όριά του.

Ναι, αυτές οι σκηνές δεν έχουν ακόμα γυριστεί, αλλά σεναριακά έτσι είναι. Όλοι οι άνθρωποι κάποια στιγμή φτάνουν στα όριά τους. Ο Προύσαλης είναι ένας ήρεμος άνθρωπος, θέλει να πηγαίνει με το δίκιο, να τους επαναφέρει στην τάξη. Κάποια στιγμή, όταν βλέπει ότι τον κοροϊδεύουν μπροστά στη μούρη του, μπορεί και να σηκώσει το χέρι του.

Δεν το κάνει όμως επειδή έτσι είναι ως χαρακτήρας, θα ξεφύγει. Να λάβουμε υπ’ όψιν μας ότι γεννήθηκε σε αυτό το χωριό, έχει μεγαλώσει με τους υπόλοιπους, έχει παίξει ως παιδί μαζί τους. Δεν μπορεί να γίνει βάναυσος απέναντι τους, όμως, κάποιες φορές και μεταξύ αδελφών μπορεί να συμβεί ένας ξυλοδαρμός!

Άγριες Μέλισσες: Spoiler – Πώς αντιδρούν Τόλιας και Παγώνα όταν μαθαίνουν για τις δολοφονίες του Δούκα

Η Δανάη Λουκάκη μίλησε στο “Enjoy” της εφημερίδας “Δημοκρατία” για τον ρόλο της ως “Παγώνα” στο Διαφάνι και τις εξελίξεις που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στις “Άγριες Μέλισσες”.
“Ο Κυπραίος κουβαλά τον πόνο της προδοσίας για την πατρίδα, ο Δούκας δεν έχει θρηνήσει ακόμα το παιδί που έχασε, ο Νέστορας θα αντιμετωπίσει τον φονιά του γιου του, η Μυρσίνη ψάχνει τον δολοφόνο του αγοριού τους. Οι Άγριες Μέλισσες για μένα τηλεοπτικά είναι μια αρχαία τραγωδία. Οι ήρωες δρουν σαν τον Οιδίποδα που πήγε ερωτικά με την μητέρα του την Ιοκάστη χωρίς να το ξέρει και έβγαλε τα μάτια του. Αν βλέπαμε στο θέατρο τις Άγριες Μέλισσες, θα καταλαβαίναμε την αναγωγή στην αρχαία τραγωδία” δήλωσε.

Στην ερώτηση τι θα πάθουν ο Τόλιας και η Παγώνα μόλις μάθουν για τις δολοφονίες του Δούκα, μας δίνει ένα spoiler, και απαντά “Σοκ. Ο Τόλιας και η Παγώνα είναι ηθικοί άνθρωποι. Θέλουν να προφυλάξουν το χωριό ακόμη και από τον δάσκαλο που τον θεωρούν αριστερό. Ήδη οι δολοπλοκίες του Δούκα τούς έχουν κουράσει και αρχίζουν να του πηγαίνουν κόντρα. Η Παγώνα πλέον έχει αλλάξει. Στα μεγάλα της ζόρια ζήτησε βοήθεια από τη φεμινίστρια Βιολέτα, που την είχε στην μπούκα γιατί ήταν γυναίκα και κρατούσε μόνη της το καφενείο. Και άδικα την είχε γιατί δεν έφταιγε εκείνη που την παράτησε ο άντρας της”.

Άγριες Μέλισσες: Το νέο ειδύλλιο στο Διαφάνι και το spoiler από τον Κοινοτάρχη

Ο κοινοτάρχης των “Άγριων Μελισσών” που επιβλέπει ό,τι γίνεται στο Διαφάνι χαρακτηρίζεται ως το “τσιράκι του Δούκα Σεβαστού”. Όμως, όλα μπορούν να αλλάξουν στα επόμενα επεισόδια, όπως αποκαλύπτει στο “ENJOY” ο Χρήστος Πλαΐνης. “ΟΔούκας είναι ο πλούσιος του χωριού, από αυτόν τρώνε ψωμί πολλά στόματα. Ωστόσο τον έχει βοηθήσει για να εκλεγεί. Του έδωσε λεφτά για την καμπάνια και του υπενθυμίζει συχνά πυκνά ότι αυτό το αξίωμα του το χρωστάει. Ο Τόλιας όμως νιώθει ότι αξίζει αυτή την θέση και την έχει πάρει με το σπαθί του. Πάντως δεν κάνει όλα τα χατίρια του Δούκα. Με τα ψεύτικα σχέδια αντιδρά. Δεν του αρέσουν οι μέθοδοί του. Τσινάει ηθικά. Φυσικά, αν μάθει και για όλες τις δολοφονίες που έχει διατάξει, θα πέσει εντελώς στα μάτια του. Ο Τόλιας δεν θα σκότωνε. Έχει αρχές, έχει αξίες και φόβο Θεού” τονίζει.

 Τι αποκαλύπτει όμως για το ειδύλλιο που αναπτύσσεται στα επόμενα επεισόδια;

Η απάντηση του μας δίνει ένα spoiler για όσα έρχονται: “Η σειρά διακόπηκε στο καλύτερο σημείο… Εκεί πάνω στο νέο ειδύλλιο, στο συναίσθημα. Πιστεύω ότι με την Ουρανία τον έφερε κοντά η δυστυχία. Και εκείνη έμαθε ότι ο άνδρας της την απατούσε με άλλη γυναίκα και ένιωσε την προδοσία. Και ο Τόλιας με τον ερχομό του τέταρτου παιδιού του, έχασε την γυναίκα του, η οποία το έσκασε. Δυσάρεστα γεγονότα τους ένωσαν. Η Ουρανία είναι ένα στήριγμα για αυτόν, τον στήριξε και τον βοήθησε πάρα πολύ”.

Άγριες Μέλισσες: Η νέα γυναίκα στη ζωή του Κυπραίου

Στα νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς, θα δούμε πολλούς απαγορευμένους έρωτες να αναπτύσσονται στο Διαφάνι. Ακόμα και ο Κυπραίος ερωτεύεται μία άλλη γυναίκα, κάνοντας τη Λενιώ να ζηλέψει! Ο Κυπραίος καταφέρνει να κρύψει μέχρι στιγμής πολύ καλά την πραγματική του ταυτότητα και μάλιστα κερδίζει ολοένα και περισσότερο την εύνοια και τη συμπάθεια της Μάρθας. Μία συμπάθεια, όμως, που μετατρέπεται σε έρωτα. Η γυναίκα δεν καταφέρνει να αντισταθεί στη γοητεία του και τον φλερτάρει.

Εκείνος, όμως, ξέρει καλά πως αυτός ο έρωτας είναι απαγορευ­μένος. Όχι μόνο γιατί η καρδιά του ανήκει στην Ελένη αλλά και γιατί πριν από χρόνια εκείνος έκοψε το νήμα της ζωής του γιου του Νέστορα και άφησε χήρα με ένα μωρό στην αγκαλιά τη Μάρθα. Μάλιστα, όταν εκείνη ομολογεί στον Κυπραίο πως νιώθει όμορφα κοντά του, αυτός την απωθεί ευ­γενικά. Απ’ την άλλη πλευρά, η Ελένη αντι­λαμβάνεται το ενδιαφέρον της τελευταίας για τον Θωμά και ζηλεύει. Έτσι, αποφασίζει να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία και να είναι ξανά μαζί. Ακόμη, όμως, ένας απαγο­ρευμένος έρωτας γεννιέται στο Διαφάνι.

Σε αυτή την ιστορία πρωταγωνιστές είναι η Δρόσω και ο Ιορδάνης. Ο τελευταίος είναι συνεργάτης της Ρίζως στο μαγαζί και όταν βλέπει τη μικρή αδελφή Σταμίρη την ερω­τεύεται. Το ενδιαφέρον του νεαρού θα προκαλέσει έκπληξη στη Ρίζω. Μπορεί να βρε­θεί τελικά λύση στο αδιέξοδο της Δρόσως ή τα προβλήματα μόλις τώρα ξεκινούν;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις