Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Γιαγιά – κορονοϊός: Η… ασυνήθιστη έκκληση 93χρονης κατά την διάρκεια της καραντίνας της
PLUS

Γιαγιά – κορονοϊός: Η… ασυνήθιστη έκκληση 93χρονης κατά την διάρκεια της καραντίνας της

Γιαγιά - κορονοϊός: Η 93χρόνη, Όλιβ Βερονέσι, προκειμένου να μη ξεμείνει από αλκοόλ κατά τη διάρκεια της καραντίνας έφτιαξε κάτι σαν πανό, ζητώντας μπίρες.

Γιαγιά – κορονοϊός: Πολλά θα μπορούσε να ζητάει ένας άνθρωπος να του φέρουν μέσα στην καραντίνα που βρίσκεται λόγω του ξεσπάσματος του κορονοϊού, ειδικά ένας ηλικιωμένος. Σίγουρα όμως δεν έχουμε ξανακούσει ηλικιωμένο να ζητάει…. μπίρα. Συγκεκριμένα, μία 93χρονη έκανε αυτή την ασυνήθιστη έκκληση και ζήτησε πράγματι μπίρες! Η 93χρόνη, Όλιβ Βερονέσι, προκειμένου να μη ξεμείνει από αλκοόλ κατά τη διάρκεια της καραντίνας έφτιαξε κάτι σαν πανό, ζητώντας μπίρες και κάπως έτσι έγινε viral στο Facebook.

Η συνταξιούχος από την Πενσυλβανία, απεικονίστηκε κρατώντας στο ένα χέρι έναν πίνακα που έγραφε: «Χρειάζομαι περισσότερη μπίρα!» και στο άλλο της χέρι ένα κουτάκι της αγαπημένης της μάρκας. Η φωτογραφία, που τραβήχτηκε από το παράθυρο του σπιτιού της, ανέβηκε στη σελίδα Facebook ενός τοπικού τηλεοπτικού σταθμού κι αρκετοί άνθρωποι θέλησαν να ικανοποιήσουν το αίτημά της. «Πίνω κάθε βράδυ και τώρα έχω μείνει με 12 κουτάκια μόνο. Ξέρετε κάτι; Η μπύρα κάνει καλό, έχει βιταμίνες μέσα, αρκεί να μη το παρακάνεις» δήλωσε στο KDKA TV.

«Tηλεδιάσκεψη αλά χωριό»

Oι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας έχουν αντιληφθεί ότι ο κορονοϊός αποτελεί έναν υπαρκτό και άκρως επικίνδυνο εχθρό. Μια παρέα παππούδων, από την Αγναντιά της Καλαμπάκας, δέκα μέρες πριν, έγινε viral καθώς βρήκε τον ιδανικό τρόπο και για να τηρεί τις αποστάσεις αλλά και για να μην χάσει την επικοινωνία και την κουβεντούλα.

Στην κεντρική πλατεία του χωριού, εφτά παππούδες έστησαν τις καρέκλες τους κυκλικά σε απόσταση 1,5-2 μέτρων μεταξύ τους. Απόλαυσαν τον καφέ και τη συζήτησή τους. Κάποιοι στα social media τους παρομοίασαν με τους «ιππότες της στρογγυλής τραπέζης». Άλλοι έκαναν λόγο για «τηλεδιάσκεψη αλά χωριό», κι άλλοι ότι αποτελούν τον ορισμό της «εκκλησίας του δήμου». Οπως και να τους πεις σίγουρα διδάσκουν social distancing και μπράβο τους.

Δείτε ακόμα

Έρευνα: Επτά στους δέκα ασθενείς πάσχουν από το «σύνδρομο της εντατικής»

Εσύ ανήκεις στο 5% που το βρήκε; Ένα δύσκολο κουίζ για να τεστάρεις τον εαυτό σου

Εύκολες λύσεις για σωστό και γρήγορο καθάρισμα του φούρνου σας (vid)

Σωστή απολύμανση κινητού: Ειδικοί μάς ενημερώνουν πόσο ζουν τα μικρόβια στις συσκευές

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις