Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

25

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Δύσκολο κουίζ: Μόνο το 5% μπορεί να το λύσει
PLUS

Δύσκολο κουίζ: Μόνο το 5% μπορεί να το λύσει

Δύσκολο κουίζ: Ένα νέο κουίζ που έχει γίνει viral αποτελεί πραγματική πρόκληση για τους χρήστες του διαδικτύου.

Δύσκολο κουίζ: Το πιο αποτελεσματικό μέτρο περιορισμού της επιδημίας είναι ο περιορισμός κατ᾽οίκον με την εμφάνιση συμπτωμάτων ίωσης για τα άτομα που δεν ανήκουν σε ευπαθή ομάδα. Τηρώντας τα μέτρα προστασίας όμως, έχουμε άπλετο χρόνο να «τεστάρουμε» τον εαυτό μας, περνώντας τον από διάφορα κουίζ.

Ένα νέο κουίζ που έχει γίνει viral αποτελεί πραγματική πρόκληση για τους χρήστες του διαδικτύου, καθώς μόνο το 5% μπορεί να το λύσει. Εκτός από τις ζέβρες που διακρίνονται καθαρά στη φωτογραφία υπάρχει και ένα ασβός που είναι κρυμμένος σε κάποιο σημείο της εικόνας. Μπορείτε να τον εντοπίσετε;

Δείτε πού βρίσκεται ο ασβός στην παρακάτω φωτογραφία

Διάλεξε ένα ζώο και δες τι αποκαλύπτει για τον χαρακτήρα σου

Υπάρχουν πάρα πολλά τεστ που μας δείχνουν πτυχές της προσωπικότητά μας. Ένα από αυτά είναι και το παρακάτω κουίζ, το οποίο εκτός από ευχάριστο μας αποκαλύπτει μερικές πτυχές του χαρακτήρα μας, σύμφωνα με το ζώο που θα επιλέξουμε. Επιλέξτε και δείτε τι σημαίνει το κάθε ζώο ξεχωριστά:

Κοάλα

Εάν επιλέξατε το κοάλα τότε αυτό που σας χαρακτηρίζει είναι η αγάπη για τη δικαιοσύνη και την ισότητα. Επίσης είστε περισσότερο μοναχικοί, γι αυτό και νιώθετε καλά όταν μένετε μόνοι σας. Οι λέξεις που σας χαρακτηρίζουν είναι οι εξής: Αθωότητα, καθαρότητα, ισότητα, οργάνωση και αυτονομία.

Ιππόκαμπος

Είστε ευαίσθητοι, συμπονετικοί και έχετε αρκετά ανεπτυγμένη την ενσυναίσθηση. Σκέφτεστε πρώτα τους άλλους και μετά τον εαυτό σας και σας πληγώνουν τα αρνητικά σχόλια.

Πτηνό

Θέλετε να είστε περιτριγυρισμένοι από ανθρώπους που σας υποστηρίζουν και σας στέλνουν θετική ενέργεια. Έχετε συναντήσει πολλούς τοξικούς ανθρώπους, όμως τους καταλαβαίνετε αμέσως και τους απομακρύνετε.

Ελέφαντας

Είστε ο άνθρωπος που μπορούν να σας εμπιστευτούν όλοι, γιατί ξέρετε να κρατάτε μυστικά. Πάντα σκέφτεστε πριν πράξετε, ενώ μερικές φορές μπορεί να γίνετε πολύ πεισματάρηδες ή αδιάφοροι.

Λύκος

Είστε ένα ζεστό και αισιόδοξο άτομο. Σας αρέσει να βοηθάτε τους συνανθρώπους σας και είστε αρκετά υπομονετικοί. Είστε από εκείνους τους ανθρώπους που δεν ακολουθούν ό,τι τους λένε οι άλλοι και όταν μένετε για πολύ καιρό μόνοι σας, νιώθετε θλίψη.

Δείτε ακόμα

Η σωστή απολύμανση του σπιτιού μας που κρατάει για μέρες

Νηστίσιμο πρωινό: Ιδέες για χορταστικό γεύμα όταν ξυπνάτε

Φανταστικό: Παρατήρησε το βίντεο με την ζωγραφική ψευδαίσθηση και δες αν θα το βρεις!

Επιστήμονες των ΗΠΑ: Ανακαλύφθηκε η φωτεινότερη έκρηξη σουπερνόβα στο σύμπαν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις