Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Καλόγριες παίζουν μπάσκετ: Ένα μικρό διάλειμμα από τη κατασκευή μασκών
ΚΟΣΜΟΣ

Καλόγριες παίζουν μπάσκετ: Ένα μικρό διάλειμμα από τη κατασκευή μασκών

Καλόγριες παίζουν μπάσκετ: Η ρουτίνα των ημερών του κορωνοϊό έχει αναγκάσει πολλούς να ψάξουν διαφορετικούς τρόπους για να τη σπάσουν.

Καλόγριες παίζουν μπάσκετ: Καλόγριες από το μοναστήρι του Σαν Λεάντρο της Σεβίλλης, που φτιάχνουν μάσκες για τον κορωνοϊό, έγιναν viral στο Twitter. Ο λόγος που έχουν γίνει… θέμα στην Ισπανία, δεν είναι το έργο τους και η κατασκευή μασκών που προσφέρουν εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά το πώς αποφάσισαν να περάσουν το διάλειμμα τους για να ξεκουραστούν. Οι καλόγριες, έβαλαν δύο μπασκέτες σε προαύλιο του μοναστηρίου, πήραν μία μπάλα μπάσκετ και κρατώντας απόσταση ασφαλείας η μία από την άλλη, άρχισαν να παίζουν, κάνοντας πάσες και σουτ η μία με την άλλη!

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που τράβηξε χθες ο δημοσιογράφος Αλεχάντρο Αβίλα στο μοναστήρι, οι καλόγριες το διασκέδασαν με την ψυχή τους, καθώς ξέδωσαν μετά από την δουλειά ωρών που πραγματοποιούν κατασκευάζοντας μάσκες για τις ανάγκες των νοσοκομείων και των πολιτών στην Ισπανία, που βρίσκεται στην τρίτη θέση παγκοσμίως σε αριθμό θανάτων. «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έβλεπα μοναχές να παίζουν μπάσκετ» έγραψε χαρακτηριστικά ο Αλεχάντρο Αβίλα. Το μοναστήρι Σαν Λεάντρο ήταν μέχρι στιγμής γνωστό για τα γλυκά που παρασκεύαζαν οι μοναχές, οι οποίος όμως λόγω κορωνοϊού «αντικατέστησαν» την παραγωγή κατασκευάζοντας πλέον μάσκες.

Δείτε ακόμη

“Ω Θεέ μου, Ιταλία…” – Το βίντεο με τα 31 εκατ. views

Πιέσεις Τραμπ για επανεκκίνηση της οικονομίας – “Δεν είσαι βασιλιάς”, λέει με οργή ο Κουόμο

Εικόνες ανείπωτης θλίψης από τη γειτονική Ιταλία – Η αστυνομία μοιράζει τεφροδόχους στις οικογένειες

Μία ακόμα νίκη! Η στιγμή που 63χρονη βγαίνει νικήτρια από τη ΜΕΘ του «Βενιζέλειου» (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις