Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες» Κίτσου: Η τηλεοπτική «Λενιώ» όπως δεν την έχουμε ξαναδεί
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες» Κίτσου: Η τηλεοπτική «Λενιώ» όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

«Άγριες Μέλισσες» Κίτσου: Η μεταμόρφωση της Μαρίας Κίτσου τραβά την προσοχή και βλέπουμε μια πλευρά του εαυτού της που δεν έχουμε ξαναδεί.

«Άγριες Μέλισσες» Κίτσου: Αν και τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», έχουν ανασταλλεί, φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις εβδομαδιαίες εξελίξεις. Λίγο πριν την καραντίνα η Μαρία Κίτσου πόζαρε στον φακό του Ανδρέα Ασημόπουλου και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Η μεταμόρφωση της Μαρίας Κίτσου τραβά την προσοχή και βλέπουμε μια πλευρά του εαυτού της που δεν έχουμε ξαναδεί.

Μια ακόμα φωτογράφιση που αποδεικνύει ότι της αρέσει να μεταμορφώνεται και να αλλάζει συνεχώς ρόλους. Οι φωτογραφίες, όπως ήταν φυσικό, ενθουσίασαν τους διαδικτυακούς της φίλους. «Φωτό προ ημερών καραντίνας (Π.Κ) (γιατί τώρα μένουμε σπίτι και δε βλέπουμε άνθρωπο) από τον εξαιρετικό φωτογράφο Ανδρέα Ασημόπουλο!!!Σε ευχαριστώ πολύ Αντρέα!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Κίτσου.

Η γυμναστική στο σπίτι

Ωστόσο, πριν δύο εβδομάδες περίπου την είδαμε σε ένα τελείως διαφορετικό στυλ. Η γοητευτική ηθοποιός, τις τελευταίες μέρες λοιπόν βρίσκεται σπίτι και προσπαθεί να περάσει δημιουργικά τον χρόνο της μαζί με τον φίλο και συμπρωταγωνιστή της, Δημήτρη Γκοτσόπουλο. Μάλιστα η Μαρία Κίτσου ανέβασε ένα αστείο βίντεο το οποίο τραβάει το τηλεοπτικό της ήμισυ, ο Λάμπρος και στο οποίο την βλέπουμε να γυμνάζεται φορώντας φούστα και ένα ιδιαίτερο κοκκαλάκι στα μαλλιά

«#μένουμε_σπίτι και κάνουμε ότι μπορούμε για να μη σαλτάρουμε. .στείλτε μου κι εσείς βιντεάκια με το τι κάνετε σπίτι σας για να παίρνουμε ιδέες! Το καλύτερο/πιο πρωτότυπο/πιο αστείο βιντεάκι θα το ανεβάσω ,να το ξέρετε! Μόνο μη σοβαρές προτάσεις παρακαλώ..», έγραψε η ίδια.

Δείτε ακόμα

To προξενιό στο Διαφάνι που φέρνει τα «πάνω – κάτω»: Τρέχουν οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες

«Πόσο τραγικά θα είναι όλα αυτά;»: Ο «Μελέτης» αποκαλύπτεις τις συγκλονιστικές εξελίξεις

«Ο Στάνκογλου ήρθε η ώρα να πληρώσει»: Ο ενωμοτάρχης αποκαλύπτει τι θα γίνει στις Άγριες Μέλισσες

Σαν θρίλερ: Ο Μαρκουλάκης έβγαλε τον σκύλο και η φωτογραφία κάπως… τρομάζει

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις