Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μετακίνηση 6: Ο Μαρκουλάκης βγάζει τον σκύλο βόλτα και το σκηνικό θυμίζει… θρίλερ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μετακίνηση 6: Ο Μαρκουλάκης βγάζει τον σκύλο βόλτα και το σκηνικό θυμίζει… θρίλερ

Μετακίνηση 6: Ο ηθοποιός έκανε χιούμορ στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram όσον αφορά το βλέμμα του.

Μετακίνηση 6: Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έστειλε sms στο 13033 και σημείωσε «μετακίνηση 6» για να βγάλει τον σκύλο του βόλτα.Ο πιο απλός τρόπος για να μετακινούνται οι πολίτες κατ’ εξαίρεση του μέτρου της απαγόρευσης της κυκλοφορίας, στο πλαίσιο των περιορισμών για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, είναι η αποστολή σύντομου μηνύματος (SMS) στον αριθμό 13033. Ετσι, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έστειλε μήνυμα και έβγαλε τον υπέροχο σκύλο του βόλτα. Μάλιστα έκανε χιούμορ στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram όσον αφορά το βλέμμα του.

«Καλό μήνα! Μετακίνηση 6, με ηθικόν ακμαιότατον. (Μη βγάλετε επιπόλαια συμπεράσματα ούτε από την ταμπέλα, ούτε απ’ το πεσμένο 13, ούτε από το βλέμμα του τρελού.) Κρατάμε γερά!» σημείωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. Η φωτογραφία του ενθουσίασε τους διαδικτυακούς του φίλους και έκαναν πολλά σχόλια για το χιούμορ του ηθοποιού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις