Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Ο «Προύσαλης» αποκαλύπτει τις εξελίξεις με τον «Κυπραίο»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Ο «Προύσαλης» αποκαλύπτει τις εξελίξεις με τον «Κυπραίο»

«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: O Γιώργος Σουξές μίλησε μέσω skype στο Πρωινό.

«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Ο τηλεοπτικός Προύσαλης από τις Άγριες Μέλισσες αναφέρθηκε στο σενάριο της σειράς αλλά και δεν δίστασε να απαντήσει σε ερώτηση της Φαίης Σκορδά τι συμβαίνει με τον Κυπραίο όπως και το αν θα είναι και την επόμενη σεζόν.

Ο Γιάννης Στάνκογλου πρόσφατα όταν ρωτήθηκε αν θα υπάρξει Happy end με την Ελένη, είχε πει: «Α, έφτασες κιόλας στο end εσύ και το θες και happy! Δύσκολα μπορεί να υπάρξει happy end με δύο πλάσματα που έχουν ζήσει τό­σες δυσκολίες και έχουν περάσει τόσα μαζί…».

Δείτε εδώ την συνέντευξη του Γιώργου Σουξέ

Η συνέντευξη του «Κυπραίου»

Υπενθυμίζεται λοιπόν πως ο Γιάννης Στάνκογλου παραδέχτηκε στην Real News ότι του χρόνου δεν θα ενσαρκώσει τον Θωμά Κυπραίο, εξηγώντας τον λόγο που πήρε αυτήν την απόφαση, ενώ ακόμη αναφέρθηκε στην ξαφνική διακοπή της παράστασης «Γιούγκερμαν» όπου πρωταγωνιστούσε.

Σε είχα αφήσει σε… μαραθώνιο από τον «Γιούγκερμαν» στα γυρίσματα των «Αγριων μελισσών» και σε βρίσκω… σπί­τι. Στηρίζεις και εσύ το «Μένουμε σπίτι», έτσι;

Απόλυτα, γιατί έτσι οφείλουμε να κάνουμε όλοι, με την απί­στευτα ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού! Δεν χάθηκε ο κό­σμος να κάτσουμε σπίτι μας και να υπακούσουμε σε μια τό­σο σοβαρή εντολή, που μόνο το καλό μας προασπίζει. Είναι δύσκολο να τον «μαντρώσεις» τον Ελληνα, αλλά τι να κάνου­με που δεν γίνεται αλλιώς; Μένουμε σπίτι κι απολαμβάνουμε όσα δεν χαιρόμαστε μέσα στον «μαραθώνιο» μας, που λες κι εσύ. Μένω σπίτι με τη γυναίκα και τα παιδιά μου, κάνουμε καραόκε, παίζουμε επιτραπέζια. Το σκηνικό γύρω είναι άγριο, αλλά το σπίτι μας είναι το καταφύγιο μας. Και το χαιρόμαστε!

Βλέπουμε επαναλήψεις της σειράς, αλλά υπάρχει, μαθαί­νω, κάποιο στοκ επεισοδίων…

Εξι, επτά επεισόδια, όχι πολλά. Λόγω του ότι παίζονται τέσσερις φορές την εβδομάδα οι «Μέλισσες», τι στοκ να έχεις; Τρέχουμε να προλάβουμε πάντα, αλλά ευτυχώς την αγαπάμε τό­σο τη σειρά που δεν γκρινιάζουμε.

Πώς φαντάζεσαι τον Θωμά στον νέο κύκλο;

Εννοείς του χρόνου; Δεν θα είμαι στις «Μέ­λισσες» του χρόνου! Με ξέρεις καλά εδώ και, χρόνια. Θέλω να κάνω κι άλλα πράγματα, δι­αφορετικά, δεν θέλω να μένω στα ίδια. Την αγαπώ αυτή τη σειρά, εκτιμώ αφάνταστα τους ταλαντούχους συντελεστές της, αλλά δεν θα συνεχίσω του χρόνου σε αυτή.

Πώς ένιωσες που έπεσε απότομα η αυλαία στον «Γιούγκερμαν» που έπαιζες στο θέατρο;

Ήταν απότομο και άγριο, σαν βιασμός. Μετά από δύο χρόνια επιτυχίας δεν αποχαιρέτησα τον ήρωα που έπαιζα. Ελπίζω να προχωρή­σει μια κουβέντα που έχουμε κάνει να ανέβει ξανά για λίγες βραδιές μέσα στο φθινόπωρο.

Πώς νιώθεις που επιστρέφεις στην Επί­δαυρο;

Θα ανακοινωθεί στη συνέντευξη Τύπου του Φεστιβάλ Επιδαύρου τι… μαγειρεύουμε αν και το έχεις προδώσει κι αυτό (σ.σ.: γελάει), αλλά θα σου πω πως δεν βλέπω την ώρα να επιστρέψω στον ιερό αυτό χώρο, στον οποίο προσέρχομαι πάντα με δέος.

Δείτε ακόμα

Ο Γιάννης Κότσιρας “έχασε” τη μητέρα του – “Μαύρο” στο προφίλ του

«Ήταν ένας γίγαντας της μουσικής»: «Έφυγε» ο Έλις Μαρσάλις Τζούνιορ

Η πρόταση γάμου στη Δρόσω τινάζει τα πάντα στον αέρα: Καταιγιστικές εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες

“Κάτι δεν πάει καλά, ας δούμε τι θέλουμε” – Ο Κακούρης μοιράζεται τις σκέψεις του για τον κορονοϊό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις