Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef αποχώρηση: Το σχόλιο της Κατερίνας για την Μαρία και ο παίκτης που έφυγε
LIFESTYLE

MasterChef αποχώρηση: Το σχόλιο της Κατερίνας για την Μαρία και ο παίκτης που έφυγε

MasterChef αποχώρηση: Φαρμάκι έσταξε για την Μαρία η Κατερίνα στο νέο επεισόδιο του MasterChef 4.

MasterChef αποχώρηση: Άλλο ένα επεισόδιο του MasterChef προβλήθηκε χθες, με πολλές ανατροπές, εκπλήξεις και… «κακίες». Η Κατερίνα, που έχει δείξει ό,τι δεν μασά τα λόγια της και εκτοξεύει «πυρά» προς τους συμπαίκτες της σχετικά με τη συμπεριφορά τους στο MasterChef 4, έβαλε στο στόχαστρο την Μαρία. Αφορμή στάθηκε η ενδυματολογική επιλογή της συμπαίκτριάς της. Η Μαρία εμφανίστηκε στην διαδικασία αποχώρησης του MasterChef 4, όπου βρισκόταν στον εξώστη, με μια μπλούζα με πούλιες.

«Λατέρνα η Μαρία σήμερα, λατέρνα! Δεν ήθελα να την επισκιάσω σήμερα γι’ αυτό έβαλα μόνο το κόκκινο κραγιόν και κάτι απλό… Λέω, μη σου κλέψω τη λάμψη σήμερα, Μαράκι. Είναι 20 χρονών, είναι κοριτσάκι, δεν καταλαβαίνει», είπε η Κατερίνα. «Χθες βγήκαμε και ήθελε να καθίσει μπάστακας εκεί δίπλα από το Αποστολάκη. Ο Δημήτρης, εντάξει, τι να κάνει κι αυτός; Το άχυρο καμιά φορά υπερβαίνει», είπε η Κατερίνα.

MasterChef αποχώρηση

Οι χαμένοι της ομαδικής δοκιμασίας του Masterchef 4 κλήθηκαν να ψηφίσουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση. Οι δυο φίλοι, Κώστας Νταλιάνη και Ηλίας Κιαζόλι βρέθηκαν αντιμέτωποι και κλήθηκαν με τις μαγειρικές τους παρασκευές να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο σπίτι του μαγειρικού διαγωνισμού.  Στην χθεσινή δοκιμασία αποχώρησης, οι δύο καλοί φίλοι και αντίπαλοι στον διαγωνισμό, κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πολύ απαιτητικό πιάτο. Συγκεκριμένα, έπρεπε να φτιάξουν μπραντάδα με καπνιστό χέλι, παντζάρι, πάσιον φρουτ και πεύκο.

Μία συνταγή του Μιχάλη Νουρλόγλου, καλεσμένου στο MasterChef. Οι κριτές του MasterChef 4, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης αλλά και ο δημιουργός του πιάτου, Μιχάλης Νουρλόγλου δοκίμασαν και βαθμολόγησαν τα πιάτα των διαγωνιζόμενων. Το πιάτο με τις περισσότερες αστοχίες το οποίο συγκέντρωσε την χαμηλότερη βαθμολογία ήταν αυτό του Ηλία Κιαζόλι και ως εκ τούτου ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef 4.

Δείτε ακόμα

Καραβάτου και Κατσούλης παίρνουν θέση στην κόντρα Κανάκη Αρναούτογλου

«Ιιιιιιιιι μηχανή, μηχανή, μηχανή»: Οι… ικανότητες της Ζενεβιέβ στο τιμόνι άφησαν άφωνο τον Κώστα Στεφανή

”Our very first photo together”: Η Τούνη κλείνει 8 μήνες με τον Χρήστο και μάς… ενημερώνει

«Ξεφτίλες είμαστε»: Η αρένα, ο εξώστης και τα… μαχαίρια του MasterChef

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις