Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιωάννα Τούνη σχέση: Η πρώτη φωτογραφία με τον σύντροφό της
LIFESTYLE

Ιωάννα Τούνη σχέση: Η πρώτη φωτογραφία με τον σύντροφό της

Ιωάννα Τούνη σχέση: Κοινοποίησε την πρώτη φωτογραφία με τον εδώ και 8 μήνες σύντροφό της Χρήστο Τσεβρεντζή, από τις διακοπές τους το καλοκαίρι στου Παξούς.

Ιωάννα Τούνη σχέση: Η Ιωάννα Τούνη θέλησε να μοιραστεί την πληροφορία πως κλείνει 8 μήνες με τον σύντροφό της, εννοείται μέσω instagram. H πρώην διαγωνιζόμενη του My Style Rocks κοινοποίησε την πρώτη φωτογραφία με τον εδώ και 8 μήνες σύντροφό της Χρήστο Τσεβρεντζή, από τις διακοπές τους το καλοκαίρι στου Παξούς, εξηγώντας ότι είναι η πρώτη τους κοινή πόζα στο φακό.

Το «ατύχημα» της Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη είχε ένα μικρό ατύχημα δύο μήνες πριν και βέβαια ενημέρωσε τους followers της στο instagram με ένα βίντεο όπου περιέγραφε ότι μια απρόσεκτη κίνηση που έκανε ο αγαπημένος της, Χρήστος Τσεβρεντζής, την τραυμάτισε στο μικρό της δάχτυλο. «Ζω ένα δράμα! Το γομάρι ο Χρήστος έπεσε πάνω μου και όλο το νυχάκι μου το μικρό έχει ανασηκωθεί…» εξήγησε η ίδια. Στη συνέχεια, μάλιστα, δείχνοντας το τραυματισμένο της νύχι, σχολίασε: «Κάνουμε ότι μπορούμε, σε τρεις μήνες θα στρώσει…».

Δείτε ακόμα

«Ξεφτίλες είμαστε»: Η αρένα, ο εξώστης και τα… μαχαίρια του MasterChef

«Η Θεοδωρίδου είναι στους ΚΑΔ»: Νέα κόντρα Θεοφάνους – Θεοδωρίδου για τα… live

«Δεν θέλω όταν μεγαλώσω να είμαι τόσο πικρόχολη»: Τα «καρφιά» της Καινούργιου για την Κορομηλά (vid)

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μιλάει για το δικαίωμά μας στη «μετακίνηση 6»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις