Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μετακίνηση 6 – κορονοϊός: Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου “διαμαρτύρεται”
LIFESTYLE

Μετακίνηση 6 – κορονοϊός: Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου “διαμαρτύρεται”

Μετακίνηση 6 - κορονοϊός: «Το να πας μια βόλτα σε ένα μέρος για να ξελαμπικάρεις είναι όχι μόνο δικαίωμά μας αλλά και υποχρέωση.

Μετακίνηση 6 – κορονοϊός: Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου πήρε θέση και υπερασπίστηκε όλους εκείνους που έχουν την ανάγκη να βγουν για λίγο έξω από το σπίτι τους για να μην πάθουν κατάθλιψη. Η δημοσιογράφος απάντησε με αυτή την ξεχωριστή ανάρτηση που έκανε σε όλους εκείνους που ασκούν κριτική σε όσους βγαίνουν. «Ανεβάζω αυτό το post ως ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στο διαδικτυακό bullying που υφίσταται αυτές τις μέρες ο οποιοσδήποτε επιχειρήσει να ανεβάσει οποιαδήποτε φωτογραφία εκτός σπιτιού. Ναι, #ΜένουμεΣπίτι, ναι, περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μας μέσα στα cosy κλουβιά μας χαζεύοντας, παίζοντας, μαγειρεύοντας, ακούγοντας μουσική, βλέποντας τηλεόραση, σειρές, ταινίες, καθαρίζοντας, ξεκαθαρίζοντας κ.ο.κ.. Και κυρίως, κρατάμε αποστάσεις ασφαλείας από όλους, γιατί τι να σου κάνει το #ΜένουμεΣπίτι, αν #ΜέσαΣτοΣπίτι έχεις φωνάξει 10 άτομα.

ΩΣΤΟΣΟ το να πας μια βόλτα σε ένα μέρος που σε ξεκουράζει πνευματικά, να αναπνεύσεις καθαρό αέρα και να ξελαμπικάρεις είναι όχι μόνο δικαίωμά μας (hello; Μετακίνηση 6;) αλλά και υποχρέωση απέναντι στον εαυτό μας που οφείλει να παραμείνει υγιής σωματικά αλλά και ψυχικά. Ή αλλιώς, όπως έγραψε ο @dtsakoumis, δες το σαν «αντίδοτο στην κατάθλιψη που, μην ντρεπόμαστε να το πούμε, μας τριγυρίζει όλους». Σας στέλνω κυριακάτικη αγάπη από το δικό μου αντικαταθλιπτικό, τη βόλτα στο Καλλιμάρμαρο και τα πέριξ».

https://www.instagram.com/p/B-mkYCIlboe/?utm_source=ig_embed

Δείτε ακόμη

“Πρέπει να διατηρηθεί το επίπεδο υγείας” – Το σχόλιο Τσιόδρα για το καθημερινό περπάτημα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις