Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κανάκης – Αρναούτογλου κόντρα: Η θέση Καραβάτου και Κατσούλη στην «διαμάχη»
LIFESTYLE

Κανάκης – Αρναούτογλου κόντρα: Η θέση Καραβάτου και Κατσούλη στην «διαμάχη»

Κανάκης - Αρναούτογλου κόντρα: Την εν λόγω διαμάχη σχολίασαν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης μέσα από την εκπομπή τους.

Κανάκης – Αρναούτογλου κόντρα: Μια κόντρα άνευ προηγουμένου ξέσπασε τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον Αντώνη Κανάκη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με τον πρώτο να κατηγορεί τον “παλιό” του φίλο για “ξεδιάντροπη αντιγραφή” ως προς το περιεχόμενο της εκπομπής του. Από την πλευρά του, ο Γρηγόρης απάντησε κάνοντας λόγο για “ξεκατίνιασμα” εν μέσω πανδημίας, την ώρα που άνθρωποι χάνονται και θρηνούν. Την εν λόγω διαμάχη σχολίασαν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης μέσα από την εκπομπή τους.

“Θα συμφωνήσω με τον Γρηγόρη σε ένα πράγμα, ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν άκουσα την ιστορία, ότι σε μια τέτοια εποχή, το να βγαίνει μια τέτοιου είδους διαμάχη… αυτό μου φαίνεται εμένα περίοδο. Δηλαδή, αν πραγματικά ο Αντώνης αισθανόταν ότι αυτό συμβαίνει, θα μπορούσε να τα βρει με τον Γρηγόρη σε ένα επίπεδο όχι δημόσιο. Να τον έπαιρνε ένα τηλέφωνο. Αυτή την περίοδο που είναι όλα πάρα πολύ δύσκολα, μου κάνει κι εμένα λίγο περίεργο” ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου.

Τι είπε ο Κρατερός

Μάλιστα ο Κρατερός Κατσούλης προσέθεσε ότι: «Δεν συμφωνώ με την έκφραση του Γρηγόρη ότι είναι ξεκατίνιασμα, θεωρώ ότι είναι μια διαμάχη. Υπάρχει ένα τρόπος που βλέπει κανείς τα πράγματα. Δεν θα έπρεπε να χαλάνε οι φιλίες για εκπομπές. Θεωρώ ότι είχαν μια χρόνια σχέση και θα ήταν καλύτερο να λυθεί εκτός δημόσιου λόγου, αλλά δεν θεωρώ ότι είναι ξεκατίνιασμα να έχεις μια αντίθεση, έναν θυμό, μια διαφορετική γνώμη και να την λες. Ανθρώπινο είναι να χάνει κανείς την ψυχραιμία του, σε όλους μπορεί να συμβεί, δυστυχώς δεν είναι ποτέ καλό».

Απόσπασμα από την εκπομπή

Δείτε ακόμα

Σκληρά λόγια Κανάκη για Αρναούτογλου – “Θα τα λερώσω λίγο τα χέρια μου…”

Σκληρή απάντηση Αρναούτογλου στον Κανάκη – “Χάνουμε ζωές και ασχολούμαστε με μ@@@ίες”

Νέα απάντηση Αρναούτογλου για Κανάκη (vid)

Σε δύσκολη κατάσταση η Σοφία Αλεξανιάν – «Δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για μακαρόνια»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις