Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM Ζενεβιέβ Μαζαρί: Άφωνος ο Κώστας Στεφανής με τις επικές αντιδράσεις της
LIFESTYLE

GNTM Ζενεβιέβ Μαζαρί: Άφωνος ο Κώστας Στεφανής με τις επικές αντιδράσεις της

GNTM Ζενεβιέβ Μαζαρί: Ο Κώστας Στεφανής υποδέχτηκε την Ζενεβιέβ Μαζαρί, μέσα στο νέο Ford Puma και μίλησαν για την ζωή της.

GNTM Ζενεβιέβ Μαζαρί: Ο Κώστας Στεφανής υποδέχτηκε την art director του GNTM, Ζενεβιέβ Μαζαρί, μέσα στο νέο Ford Puma και μίλησαν για τις δυνατότητες του αυτοκινήτου αλλά και για τη ζωή της Ζενεβιέβ. «Το πιο εντυπωσιακό που έχω κάνει στη ζωή μου είναι ότι ζω και υπάρχω. Δεν έχω κάνει πολλά πράγματα όπως φαντάζονται» είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί. «Με κοιτάνε και λένε γιατί αυτή η άσχετη είναι πίσω από το τιμόνι» είπε χαρακτηριστικά. Και όταν ο Κώστας Στεφανής της είπε να μην πηγαίνει με σαράντα αλλά να ανεβάσει ταχύτητα, η αντίδρασή της, ήταν ίσως από τις καλύτερες αντιδράσεις που έχουμε δει.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι λατρεύει τους ποντιακούς χορούς, τους οποίους και χορεύει συχνά. Σχετικά με τα παπούτσια που επιλέγει ανέφερε: «Είμαι υπέρ του τι σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. Πιο πιτσιρίκα, φορούσα πιο συχνά τακούνι. Μετά τις γέννες μου είναι πολύ δύσκολο, αλλά συνεχίζω να το λατρεύω το ψηλοτάκουνο».

Πώς αντέδρασε όταν είδε μια… μηχανή

Και όλες αυτές οι αποκαλύψεις έγιναν με τις κλασικές απίστευτες ατάκες της Ζενεβιέβ Μαζαρί για τις οποίες άλλωστε την λατρεύουν και τα social media. Ατάκες αξέχαστες, όπως εκείνες προ ολίγου καιρού για τις δουλειές που μισεί να κάνει στο σπίτι. Το βίντεο πάντως έκλεισε με την Ζενεβιέβ Μαζαρί να αναφωνεί στη θέα μιας μηχανής που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα: «Ιιιιιιιιι μηχανή, μηχανή, μηχανή» και αμέσως μετά στη θέα ενός άλλου αυτοκινήτου να φωνάζει «δεν χωράω, δεν χωράω, να περάσει ο κύριος».

Δείτε ακόμα

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μιλάει για το δικαίωμά μας στη «μετακίνηση 6»

Σε δύσκολη κατάσταση η Σοφία Αλεξανιάν – «Δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για μακαρόνια»

Η Ιλένια Ουίλιαμς περιγράφει την περιπέτεια που βίωσε με τον κορονοϊό (vid)

«Δεν μεγάλωσα σαν ωραίος»: Ο Στάνκογλου, ημίγυμνος και με ύφος… επιβλητικό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις