Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιάννης Στάνκογλου Instagram: Το ημίγυμνο throwback που τρέλανε τις φανς
LIFESTYLE

Γιάννης Στάνκογλου Instagram: Το ημίγυμνο throwback που τρέλανε τις φανς

Γιάννης Στάνκογλου Instagram: Ο Γιάννης Στάνκογλου αποτελεί ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς της ελληνικής υποκριτική σκηνής.

Γιάννης Στάνκογλου Instagram: Με ιδιαίτερη γοητεία και προσωπικότητα ο Γιάννης Στάνκογλου ανήκει σίγουρα στους πιο καταξιωμένους και ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Με πιο πρόσφατη επιτυχία του, τη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες, ο γνωστός ηθοποιός συγκλονίζει κάθε φορά που τον βλέπουμε στη (μικρή και μεγάλη) οθόνη ή στη σκηνή.

Ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ενεργός και στα social media και συχνά ανεβάζει στιγμιότυπα από την προσωπική ή την επαγγελματική του ζωή, καθώς και throwbacks από προηγούμενες δουλειές του. Πιο πρόσφατη ανάρτηση του ηθοποιού ήταν ένα στιγμιότυπο από την ταινία «Πλατεία Αμερικής», σε σκηνοθεσία του Γιάννη Σακαρίδη. Στη φωτογραφία βλέπουμε τον Γιάννη Στάνκογλου ημίγυμνο, γεμάτο τατουάζ και με επιβλητικό ύφος.

Η συνέντευξη στην Bovary

Αν και σίγουρα ανήκει στους ωραιότερους Έλληνες ηθοποιούς, ο ίδιος δε δίνει βάση στην εξωτερική εμφάνιση και δίνει βάση στα πιο ουσιαστικά χαρακτηριστικά του ανθρώπου. Σε συνέντευξή του στην Bovary είχε πει συγκεκριμένα: «Δεν μεγάλωσα σαν ωραίος, ούτε του χωριού ούτε του σχολείου. Υπήρχαν πολύ ωραιότεροι από εμένα στο σχολείο. Οπότε η ομορφιά δεν με βοήθησε. Ίσως το περίεργο πρόσωπο, που μου επιτρέπει να κάνω διαφορετικές ράτσες και φυλές, κι ίσως το βλέμμα μου. Τι να τον κάνεις τον ωραίο, αν δεν εκπέμπει τίποτα…».

Δείτε ακόμα

Σκληρή απάντηση Αρναούτογλου στον Κανάκη – “Χάνουμε ζωές και ασχολούμαστε με μ@@@ίες”

«Δεν ασχολούμαι με το τι λένε για μένα»: Πώς έζησε ο Μουτσινάς τον θάνατο της μητέρας του

«Είμαι στις ευπαθείς ομάδες»: Ένας παραπάνω λόγος που η Κοκκίνου φοβάται για τον κορωνοϊό

Σκληρά λόγια Κανάκη για Αρναούτογλου – “Θα τα λερώσω λίγο τα χέρια μου…”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις