Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρίγιοβιτς σύλληψη: Σε δύσκολη θέση ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρίγιοβιτς σύλληψη: Σε δύσκολη θέση ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ

Πρίγιοβιτς σύλληψη: Σε δεινή θέση ο άλλοτε επιθετικός του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μετά την παραβίαση κυβερνητικών μέτρων για τον κορονοϊό.

Πρίγιοβιτς σύλληψη: Ό,τι ο Πρίγιοβιτς δεν ήταν και το καλύτερο παιδί και δεν τα πήγαινε καλά με τους κανόνες, το ξέραμε από την παραμονή του στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ. Την αίσθηση αυτή ότι εξαιρείται απ’ ό,τι ισχύει για τους άλλους φαίνεται πως τη διατήρησε και στην πατρίδα του τη Σερβία, όπου παρόλη τη γενικευμένη απαγόρευση κυκλοφορίας και συναθροίσεων, αυτός βρέθηκε με τη σύζυγό του και άλλα άτομα στο καφέ ενός ξενοδοχείου του Βελιγραδίου.

Και φυσικά αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο υψηλόσωμος στράικερ να τεθεί υπό κράτηση από την σερβική αστυνομία, αλλά για λιγότερο από 48 ώρες, που ήταν το καθορισμένο όριο προφυλάκισης, καθώς μετά αφέθηκε ελεύθερος. Μάλιστα δεν του επεβλήθη καν χρηματικό πρόστιμο, αλλά τιμωρήθηκε με τρεις μήνες κατ’ οίκον περιορισμό.

Πρίγιοβιτς σύλληψη: «Πάτημα» στην Αλ Ιτιχάντ

Η συγκεκριμένη εξέλιξη, ωστόσο και σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Σερβία, επηρεάζει και την ομάδα που παίζει αυτή την περίοδο, την Αλ Ιτιχάντ στη Σαουδική Αραβία. Οι πληροφορίες λένε πως η Αλ Ιτιχάντ θα εκμεταλλευτεί τη συγκυρία για να λύσει το συμβόλαιο του με δική του υπαιτιότητα, μιας και δεν ήταν ικανοποιημένοι από τον συσχετισμό κόστους-απόδοσης του παίκτη. Αυτό το σενάριο θα έχει ως αποτέλεσμα ο «Πρίγιο» να χάσει ένα ποσό κοντά στα 19.500.000 ευρώ, καθώς απέμεναν τρία χρόνια ακόμα μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Γουόκερ απολογήθηκε για το πάρτι με τα call girls

Κεκλεισμένων των θυρών η επανέναρξη της Premier League τον Ιούνιο

Ο Ντιμπάλα και η σύντροφος του προσβλήθηκαν για δεύτερη φορά

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις