Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κορονοϊός ποδόσφαιρο: Όχι των παικτών της Premier League σε μειώσεις απολαβών
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κορονοϊός ποδόσφαιρο: Όχι των παικτών της Premier League σε μειώσεις απολαβών

Κορονοϊός ποδόσφαιρο: Σχέδιο επανέναρξης των αγώνων τον Ιούνιο, κεκλεισμένων των θυρών καταστρώνουν Premier League και κυβέρνηση

Κορονοϊός ποδόσφαιρο: Παρόλη την κρίσιμη κατάσταση από πλευράς κρουσμάτων και εξάπλωσης του κορονοϊού, στην οποία βρίσκεται η Μεγάλη Βρετανία, η Premier League φέρεται να έχει φτάσει σε προχωρημένο στάδιο για να ανακοινώσει την επανέναρξη των αγώνων. Σύμφωνα μάλιστα με σχετικά δημοσιεύματα, η κυβέρνηση έχει δώσει το πράσινο φως στη Λίγκα για να συνεχιστεί η σεζόν τον Ιούνιο, έχοντας λάβει τις διαβεβαιώσεις από τους υγειονομικούς ειδικούς. Η επανεκκίνηση αυτή, ωστόσο, θα συνοδεύεται από αυστηρά μέτρα ασφαλείας, το βασικότερο εκ των οποίων θα είναι η διεξαγωγή των ματς κεκλεισμένων των θυρών.

Με βάση τις προβλέψεις των γιατρών για προσέγγιση του peak του Covid-19 στην Μεγάλη Βρετανία περίπου στις αρχές του Μαΐου, υπάρχει η συναίνεση για την επιστροφή των παικτών στα γήπεδα, αλλά σε συνθήκες απομόνωσης από το ευρύ κοινό και ενδεχόμενης διαμονής της αποστολής σε συγκεκριμένη τοποθεσία μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Κορονοϊός ποδόσφαιρο: Αντίθετοι οι παίκτες της Premier League σε μείωση 30% των μισθών τους

Από την άλλη μεγάλη κουβέντα γίνεται για τη μείωση των απολαβών των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι εμφανίζονται αντίθετοι στη μείωση κατά 30% των μισθών τους. Σύμφωνα με τους ίδιους, μία τέτοια περικοπή, θα μείωνε περίπου 200 εκατομμύρια λίρες (228.500 εκατομμύρια ευρώ) τα δημόσια έσοδα. «Όλοι οι παίκτες της Premier League θέλουν να παίξουν το ρόλο τους με σημαντικές οικονομικές συνεισφορές σε αυτές τις πρωτοφανείς περιόδους, αλλά η μείωση του μισθού κατά 30% θα ισοδυναμούσε με συνολικά πάνω από 500 εκατομμύρια σε περικοπές μισθών και απώλεια 200 εκατομμύρια λίρες σε φορολογικές εισφορές στην κυβέρνηση», ανέφερε η ένωση παικτών (Pfa).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Γουόκερ απολογήθηκε για το πάρτι με τα call girls

Ο Ντιμπάλα και η σύντροφος του προσβλήθηκαν για δεύτερη φορά

Παπασταθόπουλος: Για πρώτη φορά η Ευρώπη μιλάει καλά για ελληνική κυβέρνηση (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις