Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αγγλία κορονοϊός: Ο Γουόκερ απολογήθηκε για το πάρτι με τα call girls
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αγγλία κορονοϊός: Ο Γουόκερ απολογήθηκε για το πάρτι με τα call girls

Αγγλία κορονοϊός: Η Μάντσεστερ Σίτι τόνισε πως θα χειριστεί εσωτερικά το ζήτημα που προέκυψε.

Αγγλία κορονοϊός: Ο Άγγλος φουλ μπακ των «πολιτών» αποκαλύφθηκε πως παρά το γεγονός πως το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται σε lockown φώναξε στο σπίτι του έναν φίλο και δυο κοπέλες επί πληρωμή για να περάσουν μερικές ώρες μαζί. Από τη στιγμή που το περιστατικό αποκαλύφθηκε στον βρετανικό Τύπο από τη Sun, ο Γουόκερ δεν μπορούσε να κάνει τίποτα λιγότερο από τη δημόσια απολογία, λέγοντας: «Αντιλαμβάνομαι πως το επάγγελμά μου είναι τέτοιο που οφείλουμε να δίνουμε το σωστό παράδειγμα, απολογούμαι στην οικογένειά μου, τους φίλους μου, την ομάδα μου και τους οπαδούς που απογοήτευσα».

Η Μάντσεστερ Σίτι από την πλευρά της ανέφερε ότι ενημερώθηκε για το ζήτημα και πως πλέον θα το χειριστεί εσωτερικά, προφανώς με τιμωρία από τον εσωτερικό κανονισμό αν και το θέμα είναι αρκετά πιο σοβαρό λόγω της πανδημίας και της ανάγκης όλοι να προσέχουν τους εαυτούς τους.

Ο Άγγλος διεθνής, λίγες ώρες πριν το «καυτό» πάρτι είχε κάνει δημόσια έκκληση όλοι να τηρήσουν τα μέτρα προστασίας για τον COVID-19. Συγκεκριμένα, ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι είχε κάνει ανάρτηση στο Twitter όπου εξήρε τη σημασία της καραντίνας και καλούσε τον κόσμο να μείνει σπίτι.

https://twitter.com/kylewalker2/status/1242490025301901313?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1242490025301901313&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fsports%2Farticle%2F992553%2Fkoronoios-diethnis-agglos-paiktis-ekane-parti-me-call-girls-para-tin-karadina%2F

 Στο δημοσίευμα της Sun αναφέρεται πως ο Γουόκερ πλήρωσε 2,200 δολάρια για την συντροφιά της 21χρονης Λουίς ΜακΝαμάρα και μίας 24χρονης Βραζιλιάνας.

Δείτε ακόμη

Κοτανίδου: Βγαίνουν αρκετοί ασθενείς από ΜΕΘ, κάποιοι πάνε ήδη σπίτι

Ο Ντιμπάλα και η σύντροφος του προσβλήθηκαν για δεύτερη φορά

Παπασταθόπουλος: Για πρώτη φορά η Ευρώπη μιλάει καλά για ελληνική κυβέρνηση (vid)

“Ο θάλαμος που με έβαλαν είχε μέσα τον χάρο” – Μαρτυρία σοκ Έλληνα που ζει στο Λονδίνο (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις