Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ Αραούχο: Μπαλατζάρει λόγω… κορονοϊού
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ Αραούχο: Μπαλατζάρει λόγω… κορονοϊού

ΑΕΚ Αραούχο: Η Ένωση δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του Αραούχο, καθώς η μείωση των εσόδων άλλαξε τα δεδομένα.

ΑΕΚ Αραούχο: Ο έρωτας της ΑΕΚ με τον Κάρλος Αραούχο υπήρξε σφοδρός και αμφίδρομος. Και ενώ όλα έδειχναν πως μετά από πολλές τρικυμίες τα πράγματα βρήκαν τον δρόμο τους και ότι θα έχουμε μια ευτυχή κατάληξη, μας προέκυψε ο κορονοϊός. Όχι με τη μορφή της ασθένειας του παίκτη βέβαια, αλλά αυτή της μείωσης των εσόδων της ομάδας. Έτσι, παρόλο που η ΑΕΚ είχε συμφωνήσει με την Λας Πάλμας σε οψιόν αγοράς ύψους 2,7 εκατ. ευρώ, με τα νέα οικονομικά δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω κορονοϊού, η υπόθεση περιπλέκεται.

Έτσι προβάλλει στον ορίζοντα η πιθανότητα επαναδιαπραγμάτευσης των δύο πλευρών, με στόχο τη μείωση του προσυμφωνημένου ποσού. Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ είναι αισιόδοξοι, καθώς θεωρούν πως η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά γνωρίζει πως με τα νέα δεδομένα είναι δύσκολο να βρει κάποιον να δίνει τα χρήματα που ζητάει για τον 28χρονο επιθετικό, τον οποίο η ίδια αδυνατεί να κρατήσει με τον υπάρχον συμβόλαιο που έχει.

Στο πλάνο και ο Ολιβέιρα

Παράλληλα, η κατάσταση φαίνεται να περιπλέκεται περισσότερο, καθώς στην όλη εξίσωση υπεισέρχονται και τα πλάνα του Μάσιμο Καρέρα αναφορικά με τον Νέλσον Ολιβέιρα, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2021, και λέγεται πως αν η ΑΕΚ δεν μπορέσει να τον ανανεώσει, θα επιδιώξει να τον πουλήσει. Αν ο Αραούχο πείσει τον Ιταλό τεχνικό στα play offs, αν και όποτε αυτά γίνουν, σε συνδυασμό με την εξέλιξη της υπόθεσης του Πορτογάλου, τότε θα αυξηθούν οι πιθανότητες παραμονής του, αλλά σε κάθε περίπτωση οι παράμετροι για να γίνει κάτι τέτοιο έχουν αυξηθεί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

19,5 ευρώ κινδυνεύει να χάσει ο Πρίγιοβιτς εξαιτίας της σύλληψής του

Κεκλεισμένων των θυρών η επανέναρξη της Premier League τον Ιούνιο

Ο Γουόκερ απολογήθηκε για το πάρτι με τα call girls

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις