Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Δωρεές για κορονοϊό: Οι Τζένερ φτιάχνουν αντισηπτικά για τα νοσοκομεία
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Δωρεές για κορονοϊό: Οι Τζένερ φτιάχνουν αντισηπτικά για τα νοσοκομεία

Δωρεές για κορονοϊό: Μητέρα και κόρη ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με την Coty Inc., πλειοψηφία των μετόχων ανήκει στην Kylie Cosmetics και την Kylie Skin.

Δωρεές για κορονοϊό: Μία μόλις βδομάδα μετά τη δωρεά ενός εκατομμυρίου δολαρίων στους επαγγελματίες υγείας, η Κάιλι και η Κρις Τζένερ δείχνουν για ακόμη μια φορά το ανθρώπινο πρόσωπό τους στον κορονοϊό που πλήττει ολόκληρο τον πλανήτη και εξασφαλίζουν στα νοσοκομεία της Καλιφόρνια αντισηπτικό χεριών. Μητέρα και κόρη ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με την Coty Inc., πλειοψηφία των μετόχων ανήκει στην Kylie Cosmetics και την Kylie Skin, για να παράξουν μεγάλες ποσότητες αντισηπτικών για τα νοσοκομεία της πολιτείας που μένουν.

«Τα απολυμαντικά χεριών θα δοθούν δωρεάν στους εργαζόμενους έκτακτης ανάγκης και υγειονομικής περίθαλψης που φροντίζουν τους ασθενείς στις πρώτες γραμμές που έχουν χτυπηθεί από τον COVID-19», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. Μάλιστα, τα πακέτα απολύμανσης χεριών θα περιλαμβάνουν και ένα ειδικό μήνυμα για τους αποδέκτες το οποίο θα λέει: «Αφιερωμένο σε όλους εκείνους που παλεύουν στην πρώτη γραμμή για να στηρίξουν τις κοινότητές μας».

Η δωρεά στα νοσοκομεία του Λος Άντζελες

Η δισεκατομμυριούχος Κάιλι Τζένερ προχώρησε σε δωρεά ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων στα νοσοκομεία του Λος Άντζελες για προμήθεια υλικού, απαραίτητου για την περίθαλψη ατόμων που έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό. Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram η γιατρός της Κάιλι Τζένερ, η Dr. Thaïs Aliabadi η οποία έγραψε χαρακτηριστικά:

«Είμαι άφωνη, τα μάτια μου γέμισαν δάκρυα χαράς και η καρδιά μου είναι πλήρης ευγνωμοσύνης. Έκανα μια ευχή στο σύμπαν να συγκεντρώσω ιατρικές μάσκες για τους γενναίους νοσηλευτές μας και σήμερα το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Ένας από τους ασθενείς μου, ένας όμορφος Ζωντανός Άγγελος, μόλις δώρισε 1 εκατομμύριο δολάρια να μας βοηθήσει να αγοράσουμε εκατοντάδες χιλιάδες μάσκες και άλλο υλικό προστασίας τα οποία θα φροντίσουμε να παραδοθούν απευθείας στα μέλη των ομάδων μας άμεσης παρέμβασης, καθώς πάρα πολλές μάσκες στα νοσοκομεία εξαφανίζονται πριν καταλήξουν στα πρόσωπα των ηρώων μας που είναι στην πρώτη γραμμή… Από τα βάθη της καρδιάς μας, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ @kyliejenner. Είσαι ο ήρωάς μου. Αυτή η πλούσια δωρεά θα βοηθήσει να σωθούν πολλές πολύτιμες ζωές. Ο κόσμος μας είναι καλύτερος με εσένα μέσα. Σε αγαπώ τόσο πολύ. Τhank you X a million».

Δείτε ακόμα

«Καληνύχτα με την Ντόλι» – Η διάσημη Αμερικανίδα διαβάζει παραμύθια για την καραντίνα

«Ήταν ένας γίγαντας της μουσικής»: «Έφυγε» ο Έλις Μαρσάλις Τζούνιορ

Παρέμβαση Μπιλ Γκέιτς: Οι 3 τρόποι για να νικήσει η ανθρωπότητα τον Covid 19

«Είμαστε σε πόλεμο και οι γιατροί είναι στην πρώτη γραμμή»: Ο Μακόναχι «καλεί» τον κόσμο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις