Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ράδιο Αρβύλα Τρέιλερ: Η κόρη του Κανάκη… πρωταγωνιστεί
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ράδιο Αρβύλα Τρέιλερ: Η κόρη του Κανάκη… πρωταγωνιστεί

Ράδιο Αρβύλα Τρέιλερ: Και μπορεί κάθε φορά τα τρέιλερ της εκπομπής να είναι απολαυστικά, όμως αυτή τη φορά οι φαν τις εκπομπές "έλιωσαν" όταν άκουσαν το σποτ. 

Ράδιο Αρβύλα Τρέιλερ: Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του δεν προβάλλονται πλέον από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Έτσι, το κοινό που ανυπομονεί να δει τα καυστικά επεισόδια του Ράδιο Αρβύλα, συντονίζεται στο κανάλι τους στο Youtube. Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του Ράδιο Αρβύλα επιστρέφουν το βράδυ της Δευτέρας στις 22:00, με νέο live streaming επεισόδιο. Ο Αντώνης Κανάκης ανήρτησε στο κανάλι του Ράδιο Αρβύλα στο Youtube και το σχετικό τρέιλερ. Και μπορεί κάθε φορά τα τρέιλερ της εκπομπής να είναι απολαυστικά, όμως αυτή τη φορά οι φαν τις εκπομπές “έλιωσαν” όταν άκουσαν το σποτ. Κι αυτό διότι, στο τρέιλερ πρωταγωνιστεί η κόρη του Αντώνη Κανάκη. “Τι θα κάνεις τη Δευτέρα το βράδυ”, ρωτάει ο παρουσιαστής την μικρή του κόρη.

Η ίδια του απαντά ότι “θα βγει με τις φίλες της”. Όμως, ο Αντώνης Κανάκης υπενθυμίζει στην κόρη του πως υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας. Τότε εκείνη του απαντά πως “τότε, θα δω Ράδιο Αρβύλα μπαμπά”. Το τρέιλερ μοιράζει άφθονο γέλιο και μας προϊδεάζει για το τι θα ακολουθήσει στις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας στο ζωντανό επεισόδιο της παρέας. Μάλιστα, η παρέα της εκπομπής εξέδωσε και δελτίο τύπου όπου αναφέρεται ότι “από Τρίτη έως και Παρασκευή, συνεχίζει τα βράδια στις 22:00, το “πειρατικό” Βινύλιο, με πολλή μουσική, νοσταλγία, ζωντανή επικοινωνία με το κοινό, όλο το σχετικό διαδικτυακό υλικό των ημερών, συζητήσεις κτλ”.

Το τρέιλερ με την κόρη του Αντώνη Κανάκη

Το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής: “Για τρίτη πλέον εβδομάδα, συνεχίζονται οι ζωντανές διαδικτυακές εκπομπές του Ράδιο Αρβύλα και του Βινυλίου, με απήχηση και νούμερα, που έχουν ξεπεράσει τα αντίστοιχα τηλεοπτικά. Με μοναδικό σκοπό τη συντροφιά στην εποχή του εγκλεισμού και απολύτως αυτόνομα, η Tony Productions παράγει 5 εκπομπές την εβδομάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή και θα συνεχίσει να το κάνει όσο οι συνθήκες το επιτρέπουν.

Σήμερα Δευτέρα και κάθε Δευτέρα, στις 22:00 ακριβώς, βγαίνει ζωντανά “στον αέρα” του διαδικτύου το Ράδιο Αρβύλα, η σατιρική-χιουμοριστική ματιά στις “παράξενες” ημέρες που ζούμε και που την έχουμε τόσο ανάγκη. Ενώ από Τρίτη έως και Παρασκευή, συνεχίζει τα βράδια στις 22:00, το “πειρατικό” Βινύλιο, με πολλή μουσική, νοσταλγία, ζωντανή επικοινωνία με το κοινό, όλο το σχετικό διαδικτυακό υλικό των ημερών, συζητήσεις κτλ. Συντονιστείτε στο youtube κανάλι: Radio Arvyla Official και παρακολουθήστε τις εκπομπές είτε ζωντανά, είτε “on demand”, καταλήγει το δελτίο τύπου.

Δείτε το απολαυστικό τρέιλερ:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις