Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ισπανία Κορονοϊός: Θετικός ο τενόρος Πλάθιντο Ντομίνγκο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ισπανία Κορονοϊός: Θετικός ο τενόρος Πλάθιντο Ντομίνγκο

Ισπανία Κορονοϊός: «Η οικογένειά μου και εγώ είμαστε σε αυτοαπομόνωση αφού κρίθηκε αναγκαία από τους γιατρούς».

Ισπανία Κορονοϊός: Θετικός στον νέον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο διάσημος Ισπανός τενόρος και μαέστρος Πλάθιντο Ντομίνγκο. Σε ανακοίνωσή στη σελίδα του στο Facebook, o κ. 79χρονος Ντομίνγκο καλεί τους πάντες να σεβαστούν τις οδηγίες των κυβερνήσεων ώστε να σταματήσουμε την παγκόσμια κρίση και να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Η ανακοίνωσή του

Αισθάνομαι ότι έχω ηθικό χρέος να σας ανακοινώσω πως διαγνώστηκα θετικός στον COVID19, τον κορωνοϊό. Η οικογένειά μου και εγώ βρισκόμαστε όλοι σε απομόνωση για όσο κρίθηκε ιατρικά απαραίτητο. Προς το παρόν είμαστε όλοι καλά στην υγεία μας αλλά εγώ εμφάνισα πυρετό και συμπτώματα βήχα οπότε αποφάσισα να εξεταστώ και το αποτέλεσμα ήταν θετικό. Σας εκλιπαρώ όλους να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί, να ακολουθείτε τις βασικές οδηγίες πλένοντας τα χέρια σας συχνά, να κρατάτε απόσταση τουλάχιστον δυο μέτρων μεταξύ σας και να κάνετε ό,τι μπορείτε για να σταματήσετε την εξάπλωση του ιού και πάνω από όλα μείνετε σπίτι αν μπορείτε!

Μαζί μπορούμε να πολεμήσουμε αυτόν τον ιό και να σταματήσουμε την παγκόσμια κρίση και να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Σας παρακαλώ ακολουθείστε τις οδηγίες των κυβερνήσεών σας και τις ρυθμίσεις για να μείνετε ασφαλείς, προστατεύοντας όχι μόνο τους εαυτούς σας αλλά και ολόκληρη την κοινωνία».

Δείτε ακόμη

Ο πρώτος νεκρός γιατρός στη Γαλλία από τον ιό – Επέστρεψε εθελοντικά στο νοσοκομείο

Θρήνος στη Ρεάλ: «Έφυγε» από τον ιό ο πρώην πρόεδρος της, Λορένθο Σανθ

Κορωνοϊός: 15 νεκροί στην Ελλάδα -94 νέα κρούσματα

“Εγώ – Κορωνοϊός: 1 – 2” – Η ανάρτηση της 28χρονης Κατερίνας από την Κρήτη

Πέθανε στα 37 του λόγω του ιού πρώην πρόεδρος ιταλικής ομάδας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις