Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

05

Μαρτίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μένουμε Σπίτι: «Ρε πατέρα, ρε μάνα, κυρ Θανάση… κάτσε μέσα ρε γαμώτο»
ΕΛΛΑΔΑ

Μένουμε Σπίτι: «Ρε πατέρα, ρε μάνα, κυρ Θανάση… κάτσε μέσα ρε γαμώτο»

Μένουμε Σπίτι: Παράλληλα ζήτησε να γίνονται έλεγχοι για τις συναθροίσεις σε πλατείες, αθλητικούς χώρους άλλες περιοχές που παρά τις οδηγίες πολίτες όλων των ηλικιών εξακολουθούν να συγκεντρώνονται ομαδικά.

Μένουμε Σπίτι: Έκκληση στους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους και στους τόπους διαμονής τους, στο πλαίσιο της προσπάθειας μείωσης της διασποράς του φονικού κορονοϊού, απευθύνει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δ. Παπαστεργίου. Ο κ. Παπαστεργίου ζήτησε από την Δημοτική Αστυνομία και την ΕΛ.ΑΣ να αρχίσουν να διενεργούν επισταμένους ελέγχους τα πρόσωπα που ήρθαν από το εξωτερικό, καθώς υπάρχουν καταγγελίες ότι κάποιοι δεν τηρούν την κατ’ οίκον καραντίνα των 14 ημερών. Παράλληλα ζήτησε να γίνονται έλεγχοι για τις συναθροίσεις σε πλατείες, αθλητικούς χώρους άλλες περιοχές που παρά τις οδηγίες πολίτες όλων των ηλικιών εξακολουθούν να συγκεντρώνονται ομαδικά.

Η κατάσταση στη χώρα απαιτεί σεβασμό στο Κυβερνητικό σχέδιο για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού αλλά και προσωπική ευθύνη ενός εκάστου την ώρα που οι νεκροί από την πανδημία αυξάνονται, δυστυχώς και στη χώρα μας. Μάλιστα ο κ. Παπαστεργίου σε μια πολύ προσωπική ανάρτηση του στο Facebook στηλιτεύει και την αθρόα μετακίνηση πολιτών από τα αστικά κέντρα προς την περιφέρεια.

Δείτε ακόμη

Βουλγαρία: Μηδέν στη διαχείριση πανικού

Η θετική Βρετανίδα υφ. Υγείας περιγράφει τον “εφιάλτη” – “Σαν να μου ρίχνεις παγωμένο νερό στη σπονδυλική μου στήλη”

“Όσο για τη μαμά σας και εμένα, μην ανησυχείτε, ώρα για βόλτα…” – Το γράμμα κορυφαίου γιατρού στα παιδιά του

Τα τανκς στην Ιταλία, οι νυχτερίδες και η “φταίχτρα” Κίνα: Fake news πάνω στα θύματα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις