Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κορονοϊός Βουλγαρία: Σοκαριστική φωτογραφία
ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός Βουλγαρία: Σοκαριστική φωτογραφία

Κορονοϊός Βουλγαρία: Έως σήμερα, η Βουλγαρία έχει 129 επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κορονοϊού και τρεις θανάτους

Κορονοϊός Βουλγαρία: Έως σήμερα, η Βουλγαρία έχει 129 επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κορονοϊού και τρεις θανάτους. Οι αριθμοί δεν είναι σοκαριστικοί σε σχέση με αυτό που συμβαίνει στην Ιταλία ή την Ισπανία. Παρόλα αυτά οι αρχές προετοιμάζονται για το χειρότερο ενδεχόμενο. Το κοινοβούλιο της Βουλγαρίας έδωσε το πράσινο φως, έπειτα από μια τεταμένη συνεδρίαση, να επιτραπεί στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας να βοηθήσουν στην εφαρμογή των μέτρων εναντίον της επιδημίας του νέου κορονοϊού, εξουσιοδοτώντας τον βουλγαρικό στρατό να χρησιμοποιεί σωματική βία, εφόσον καταστεί απολύτως απαραίτητο.

Μια φωτογραφία που προκαλεί σοκ δημοσιεύθηκε από άσκηση του στρατού της Βουλγαρίας για την αντιμετώπιση κρουσμάτων του κορονοϊού, καθώς φαίνεται ότι οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας έχουν εγκαταστήσει εκατοντάδες κρεβάτια σε αθλητικό γήπεδο στη Σόφια σε περίπτωση που οι ασθενείς δεν μπορούν πλέον να νοσηλευθούν σε νοσοκομεία.

Κορονοϊός Βουλγαρία: Οι αρχές πανικοβάλλουν τον κόσμο

Όπως γίνεται αντιληπτό, η φωτογραφία σχολιάστηκε αρνητικά από πολλούς. Δεν είναι λίγοι μάλιστα αυτοί που έγραψαν πως οι βουλγαρικές αρχές είναι άσχετες με τις δημόσιες σχέσεις. Αντί να καθησυχάσουν τον κόσμο, δημοσιεύουν τέτοιες φωτογραφίες και σκορπάνε τον πανικό, σε μια στιγμή που αυτό είναι το τελευταίο που χρειάζεται μια χώρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έβρος: Δεν ακούγεται πλέον, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει

Σε ρυθμούς Ιταλίας η Ισπανία – 324 νεκροί μέσα σε 24 ώρες

Μανώλης Αγιομυργιαννάκης, το πρώτο θύμα στην Ελλάδα – Υπό δρακόντεια μέτρα η κηδεία

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις