Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μάσκα προστασίας – Παπαγιάννης: O Mάνος μάς μαθαίνει έναν απλό τρόπο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μάσκα προστασίας – Παπαγιάννης: O Mάνος μάς μαθαίνει έναν απλό τρόπο

Μάσκα προστασίας - Παπαγιάννης: Επεσήμανε βέβαια πως η συγκεκριμένη μάσκα είναι καλό να χρησιμοποιηθεί μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις.

Μάσκα προστασίας – Παπαγιάννης: Ο Μάνος Παπαγιάννης έχει φαντασία και σκέφτηκε να τη μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram. Ο ηθοποιός έφτιαξε μια μάσκα για προστασία από τον κορωνοϊό, χρησιμοποιώντας μόνο χαρτί κουζίνας, δύο λαστιχάκια και συρραπτικό.

Μέσα από ένα βίντεο, λοιπόν, έδειξε τον τρόπο που μπορεί κανείς να τη φτιάξει. Παρόλα αυτά, επεσήμανε πως η συγκεκριμένη μάσκα είναι καλό να χρησιμοποιηθεί μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις.

Μάσκα προστασίας – Παπαγιάννης: Δείτε το βίντεο

Μάσκα προστασίας – Πούμπουρας: Ο τρόπος του Σάββα

Είναι γνωστό πλέον πως ο Σάββας Πούμπουρας είναι λάτρης των social media και μοιράζεται συχνά με τους followers του στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα της καθημερινής του ζωής. Ωστόσο, λίγες μέρες πριν, προχώρησε σε κάτι πολύ ξεχωριστό λόγω των ημερών και του μεγάλου προβλήματος που αντιμετωπίζουμε σήμερα. Συγκεκριμένα ο Σάββας, έδειξε μέσα από ένα σύντομο βίντεο πώς μπορεί κάποιος να φτιάξει χειροποίητη μάσκα για να προστατευτεί.

Δείτε ακόμα

Τεράστιες ελλείψεις στις μάσκες: Έτσι μπορείτε να τις φτιάχνετε μόνοι σας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις