Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κορωνοϊός Ελλάδα: Ποδοφίλημα του Δημήτρη Οικονόμου με τον Μητροπολίτη Δωδώνης
LIFESTYLE

Κορωνοϊός Ελλάδα: Ποδοφίλημα του Δημήτρη Οικονόμου με τον Μητροπολίτη Δωδώνης

Κορωνοϊός Ελλάδα: Αντί για χειροφίλημα προσπάθησαν να κάνουν... ποδοφίλημα.

Κορωνοϊός Ελλάδα: Τις οδηγίες των ειδικών σχετικά με τα μέτρα πρόληψης για τον κορωνοϊό, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνεται και η αποφυγή χειραψιών εφάρμοσε το πρωί της Παρασκευής ο δημοσιογράφος Δημήτρης Οικονόμου. Στο βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του στο Twitter φαίνεται να κάνει… ποδοφίλημα αντί για χειροφίλημα προς τον Μητροπολίτη Δωδώνης, Χρυσόστομο. Όπως φαίνεται στο βίντεο ο κ. Χρυσόστομος ανταποκρίνεται επαρκώς στις νέες συνθήκες ανταλλάσσοντας το «ποδοφίλημα» με τον Δημήτρη Οικονόμου.

Κορωνοϊός: Το βίντεο του προέδρου του ΕΟΔΥ με την Εύα Αντωνοπούλου

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο για τον κορωνοϊό, που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας. Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ έχει βιντεοσκοπήσει τη σύζυγό του και γνωστή δημοσιογράφο Εύα Αντωνοπούλου να μαγειρεύει στο σπίτι τους θέλοντας έτσι να δώσει το μήνυμα ότι οφείλουμε όλοι να παραμείνουμε στο σπίτι μας για να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά ο κορωνοϊός.

Τις τελευταίες ώρες viral έχει γίνει η νέα καμπάνια του Υπουργείου Υγείας με τίτλο «Μένουμε Σπίτι», η οποία παρακινεί τους πολίτες να μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις μετακινήσεις τους και να παραμείνουν σπίτι, ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες περαιτέρω εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Δείτε το βίντεο με την Εύα Αντωνοπούλου που ανέβασε στο Twitter ο σύζυγός της Παναγιώτης Αρκουμανέας, πρόεδρος του ΕΟΔΥ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις