Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κορονοϊός – Μετρό: Νεαρός στις Βρυξέλλες έγλειφε τα χέρια του και τα σκούπιζε στη χειρολαβή
ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός – Μετρό: Νεαρός στις Βρυξέλλες έγλειφε τα χέρια του και τα σκούπιζε στη χειρολαβή

Κορονοϊός - Μετρό: Το σκηνικό κατέγραψε ένας άλλος επιβάτης και το βίντεο κυκλοφόρησε γρήγορα στο διαδίκτυο, προκαλώντας πανικό.

Κορονοϊός – Μετρό: Tην κινητοποίηση του οργανισμού συγκοινωνιών των Βρυξελλών προκάλεσε ένα περίεργο και ιδιαίτερα επικίνδυνο περιστατικό που σημειώθηκε στο μετρό της βελγικής πρωτεύουσας, με πρωταγωνιστή έναν νεαρό που μοιάζει να νοσεί από τον κορωνοϊό. Ενώ το βαγόνι βρισκόταν εν κινήσει, ο νεαρός τράβηξε σιγά σιγά τη μάσκα του, άρχισε να γλείφει τα δάκτυλα του αριστερού χεριού του και να εναποθέτει το σάλιο στην μεταλλική μπάρα του μετρό, η οποία χρησιμεύει ως χειρολαβή. Το σκηνικό κατέγραψε ένας άλλος επιβάτης και το βίντεο κυκλοφόρησε γρήγορα στο διαδίκτυο, προκαλώντας πανικό.

«Η αδελφή μου μού έστειλε αυτό, να την αφήσω να γυρίσω σπίτι ή όχι», γράφει ένας χρήστης στο FB. Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε στο Twitter o ο οργανισμός δημοσίων συγκοινωνιών των Βρυξελλών (Stib) «ο νεαρός άνδρας, ο οποίος διαπιστώθηκε πως ήταν μεθυσμένος, συνελήφθη από αστυνομικούς και υπαλλήλους σεκιούριτι του μετρό». Ωστόσο το θέμα δεν έμεινε εκεί. Άμεσα ο συγκεκριμένος συρμός αποσύρθηκε από την κυκλοφορία και απολυμάνθηκε σχολαστικά.

Δείτε ακόμη

“Μη γελάτε με τον ιό”: Ο Δεκάλογος Κατά του Κορωνοϊού – Από Έλληνα καθηγητή του ΜΙΤ

Covid 19: Τι κάνω αν πιστεύω πως έχω προσβληθεί

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις