Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Supergirl Eurovision 2020: Με αυτό το τραγούδι πάει η Ελλάδα στον 65ο διαγωνισμό
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Supergirl Eurovision 2020: Με αυτό το τραγούδι πάει η Ελλάδα στον 65ο διαγωνισμό

Supergirl Eurovision 2020: Η Ελλάδα θα είναι παρούσα στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, με εκπρόσωπο τη 18χρονη Stefania

Supergirl Eurovision 2020: Έγιναν τα αποκαλυπτήρια του τραγουδιού με το οποίο η Στεφανία Λυμπερακάκη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision του 2020. Ο λόγος για το τραγούδι με τίτλο «Supergirl» που θα τραγουδήσει η 17χρονη Ελληνίδα που ζει στην Ολλανδία. Μαζί με το τραγούδι, παρουσιάστηκε το απόγευμα της Κυριακής 1 Μαρτίου στην εκπομπή «Αντίστροφη Μέτρηση» της ΕΡΤ και το επίσημο βίντεο κλιπ.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο pop τραγούδι με έθνικ στοιχεία. Το βίντεο κλιπ είναι αρκετά ευφάνταστο και παρουσιάζει ένα… «supergirl». Η Στεφανία Λυμπερακάκη θα το τραγουδήσει στη σκηνή της Eurovision 2020 στις 14 Μαΐου και αν τα καταφέρει στον τελική της 16ης Μαΐου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη είχε πει πρόσφατα στους δημοσιογράφους ότι ένα μεγάλο της όνειρο έγινε πραγματικότητα και πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 65ο Διαγωνισμό της Eurovision. H ερμηνεύτρια είπε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ότι ο Δημήτρης Κοντόπουλος της έγραψε τέσσερα τραγούδια εκ των οποίων επέλεξε το «Supergirl» για το οποίο είπε πως είναι ένα εκπληκτικό τραγούδι που την εκφράζει, χαρακτηρίζοντάς το μάλιστα αυτοβιογραφικό.

Επίσης, η ελληνικής καταγωγής Ολλανδέζα τραγουδίστρια ανέφερε ότι κάθε καλοκαίρι επισκέπτεται την Ελλάδα, πηγαίνοντας στη Χίο και στην Κρήτη, ενώ δεν έκρυψε τη μεγάλη της αδυναμία στο καλό φαγητό τονίζοντας ότι της αρέσει πάρα πολύ να τρώει τον κόκκινο τραχανά της γιαγιάς της.

Ακούστε το τραγούδι «Supergirl» που θα τραγουδήσει η Στεφανία Λυμπερακάκη στην Eurovision 2020
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις