Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

02

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες» – Χρηστός Πλαΐνης: «Άφωνος» ο Αρναούτογλου με τον «Τόλλια»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες» – Χρηστός Πλαΐνης: «Άφωνος» ο Αρναούτογλου με τον «Τόλλια»

«Άγριες Μέλισσες» - Χρηστός Πλαΐνης: «Είμαι ηθοποιός που δεν θέλω να δίνω συνεντεύξεις, που δεν βλέπω αυτά που κάνω, που δεν έχω αρχείο των πραγμάτων που κάνω».

«Άγριες Μέλισσες» – Χρηστός Πλαΐνης: Στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show» βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Χρήστος Πλαϊνης, ο οποίος με την αποκάλυψη που έκανε για τον ίδιο και τις Άγριες Μέλισσες, σόκαρε τον γνωστό παρουσιαστή που έμεινε άφωνος. «Δεν τη βλέπω τη σειρά, πολύ λίγο. Δεν μου αρέσει να με βλέπω, εκτός κι αν είναι κάποιες πολύ συγκεκριμένες σκηνές που έτσι θέλω να δω τι… ψάρια πιάσαμε», είπε ο Χρήστος Πλαϊνης και σόκαρε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Με σοκάρει αυτό που λες! Δεν κάθεσαι να δεις τη σειρά;», είπε ο παρουσιαστής.

«Είμαι ηθοποιός που δεν θέλω να δίνω συνεντεύξεις, που δεν βλέπω αυτά που κάνω, που δεν έχω αρχείο των πραγμάτων που κάνω. Δηλαδή, δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί σε αυτή την κατάσταση, πρόκειται περί δραματικής κατάστασης», είπε ο Χρήστος Πλαΐνης που στη σειρά υποδύεται τον Κοινοτάρχη του Διαφανίου. Άφωνος έμεινε ο παρουσιαστής. Ο τηλεοπτικός Τόλλιας από τις Άγριες Μέλισσες μίλησε φυσικά και για τον ρόλο του «κακού» στη σειρά. «Την εικόνα του «Τόλλια» την είχα φτιάξει από πριν στο μυαλό μου» είπε ο ηθοποιός, που προηγουμένως είχε δηλώσει ότι αγαπάει ιδιαίτερα την εποχή του ’60 και ό,τι την αφορά. Μάλιστα ανέφερε ότι ο ρόλος ήταν… απευθείας ανάθεση χωρίς casting.

«Άγριες Μέλισσες» – Χρηστός Πλαΐνης: Η συνέντευξη του «Τόλλια»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις