Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τζέιμς Μποντ τραγούδι: Η Μπίλι Άιλις ερμήνευσε live το No Time To Die
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζέιμς Μποντ τραγούδι: Η Μπίλι Άιλις ερμήνευσε live το No Time To Die

Τζέιμς Μποντ τραγούδι: Η τραγουδίστρια ανέβηκε στην σκηνή των Brit Awards και ερμήνευσε το «No Time To Die».

Τζέιμς Μποντ τραγούδιΤο νέο τραγούδι της ταινίας «Τζέιμς Μποντ» ερμήνευσε για πρώτη φορά ζωντανά στην σκηνή των Βρετανικών βραβείων Μουσικής, τα γνωστά Brit Awards, η 18χρονη τραγουδίστρια Billie Eilish. Η τραγουδίστρια, που σάρωσε πρόσφατα στην τελετή απονομής των Grammy, κατακτώντας τα 4 μεγαλύτερα βραβεία, ανέβηκε στην σκηνή των Brit Awards και ερμήνευσε το «No Time To Die», που είναι το τραγούδι από την νέα, ομώνυμη ταινία του Τζέιμς Μποντ, με το κοινό να το ακούει για πρώτη φορά ζωντανά. Φορώντας ένα μαύρο μπλουζάκι και παντελόνι με στρας, η Billie Eilish ερμήνευσε την μπαλάντα καθισμένη σε ένα σκαμπό δίπλα στον πιανίστα. Να σημειωθεί πως η Αμερικανίδα σταρ είναι η νεότερη τραγουδίστρια που ερμηνεύει το τραγούδι των ταινιών του Τζέιμς Μποντ, αλλά σύμφωνα με όσα έγραψαν στο Twitter, οι θαυμαστές της, η ερμηνεία της ήταν καθηλωτική στο O2 Arena του Λονδίνου χθες το βράδυ.

Σχολιάζοντας στο Twitter, κάποιος έγραψε: «Η Billie Eilish είναι μεγαλοφυΐα» με έναν άλλον να προσθέτει: «Η φωνή της δεν υπάρχει» και έναν τρίτο να τονίζει: «Απλά δεν μπορείς να διαφωνήσεις. Η Billie Eilish είναι απίστευτη». «Φανταστείτε να έχετε την φωνή της Billie Eilish και να μπορείτε να τραγουδήσετε έτσι. Είναι τόσο καλή!» έγραψε ένας ακόμη με έναν άλλο να προσθέτει απογοητευμένος! «Η χειρότερη απόφαση που πήρα ποτέ στην ζωή μου ήταν που δεν αγόρασα εισιτήρια για την Billie Eilish». Νωρίτερα στην τελετή απονομής των Brit Awards, η Billie Eilish – το πλήρες όνομά της είναι Billie Eilish Pirate Baird O’Connell- κατέφθασε ντυμένη από πάνω μέχρι κάτω με Burberry ρούχα και αξεσουάρ. Κι ενώ οι περισσότερες σταρ επιλέγουν πιο αποκαλυπτικά ρούχα, η Billie Eilish εμφανίστηκε με πουλόβερ, παντελόνι και ένα φαρδύ παλτό. Η 18χρονη τραγουδίστρια ολοκλήρωσε το λουκ με κάλτσες Burberry αλλά και ψεύτικα νύχια με το λογότυπο της βρετανικής εταιρείας.

Ερμηνεύοντας το Yesterday

Τζέιμς Μποντ τραγούδι: «Έπρεπε να αρέσει στον Ντάνιελ Κρεγκ»

Λίγες ώρες νωρίτερα, σε συνέντευξη που έδωσε μαζί με τον παραγωγό και αδερφό της, Φινέα Ο’Κόνελ, η νεαρή τραγουδίστρια δήλωσε στην εκπομπή BBC Breakfast: «Θέλαμε να κάνουμε ένα τραγούδι για τον Τζέιμς Μποντ εδώ και χρόνια. Θυμάμαι πως πέρυσι στις αρχές της χρονιάς είχαμε πει σε όλη την ομάδα μας πως εάν πρoέκυπτε μια νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ, θα θέλαμε να συμμετάσχουμε κι εμείς, εάν ήταν δυνατόν», με τον αδερφό της να προσθέτει: «Υπάρχουν ελάχιστα πράγματα τόσο επιθυμητά όσο ένα τραγούδι του Τζέιμς Μποντ και εκμεταλλευτήκαμε στο έπακρο την ευκαιρία. Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να αποδείξουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε» ενώ πρόσθεσε πως έγραψε το τραγούδι σε ένα λεωφορείο.

Και όπως αποκάλυψαν, δεν ήταν μόνο οι δημιουργοί της ταινίας που έπρεπε να εγκρίνουν το τραγούδι, αλλά και ο πρωταγωνιστής Ντάνιελ Κρεγκ, είχε επίσης λόγο. Όπως εξήγησε ο αδερφός της Billie Eilish: «Έπρεπε να του αρέσει. Αν δεν αρέσει στον Ντάνιελ, τότε δεν παίρνεις την δουλειά» με την τραγουδίστρια να συμπληρώνει: «Ο λόγος του ήταν πολύ σημαντικός. Δεν τον έχουμε συναντήσει, αλλά έπρεπε να του αρέσει για να προχωρήσει το τραγούδι μας και να πάρει την τελική έγκριση».

Δείτε την live εμφάνισή της:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις