Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Ο «Δούκας» αποκαλύπτει τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Ο «Δούκας» αποκαλύπτει τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια

«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: «Ο Δούκας θα αντιδράσει με πολύ σκληρό τρόπο», αποκαλύπτει ο ηθοποιός.

«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Ο Δούκας Σεβαστός – κατά κόσμον Λεωνίδας Κακούρης – μίλησε στην εκπομπή «Μεσημέρι Yes» για την εντυπωσιακή επιτυχία της σειράς, «Άγριες Μέλισσες» και έδωσε στοιχεία για την έκβαση της σειράς. «Θα αντιληφθώ πως υπάρχει ένας έρωτας ανάμεσα στον Μελέτη και την Πηνελόπη. Θα το δω, θα το καταλάβω και θα αντιδράσω ανάλογα», είναι στην Χριστίνα Κοχλατζή ο Λεωνίδας Κακούρης και αναφέρθηκε στη στάση που θα κρατήσει ο ήρωας που υποδύεται στα επόμενα επεισόδια.

«Ο Δούκας θα αντιδράσει με πολύ σκληρό τρόπο. Είναι πολύ σκληρός, γενικότερα, γιατί και ο ίδιος έχει υποστεί την ίδια σωματική βία. Γίνονται πολλές σχέσεις στην ιστορία και υπάρχει μια μικρή συμπίκνωση μέσα στο χωριό. Φαντάζομαι πως για να μπορεί η σειρά να κρατάει το ενδιαφέρον θα πρέπει να γίνονται πράγματα. Αν βλέπουμε την Ελένη να ταϊζει τις κότες, τη Δρόσω να μαζεύει τις ελιές και τον Δούκα να δουλεύει στις επιχειρήσεις του, νομίζω πως δεν θα το έβλεπε κανείς», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Λεωνίδας Κακούρης.

«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Η απάντηση για το αν θα λυγίσει ποτέ ο «Δούκας»

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει περίπτωση ο Δούκας να λυγίσει στα επόμενα επεισόδια και με τι θα μπορούσε ενδεχομένως να σπάσει, ο ηθοποιός είπε: «Νομίζω ότι δεν μπορεί να είναι πάντα στην κορυφή και πάντα να επιπλέει. Κάποια στιγμή θα συμβεί κάτι, δεν είναι και λίγα αυτά που έχει κάνει… Ίσως το πιο σκληρό να είναι αυτό. Να έρθει αντιμέτωπος με τον ίδιο τον εαυτό του και τις πράξεις του».

Δείτε εδώ τη συνέντευξή του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις