Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κλούνεϊ Αλαμουντίν “διαζύγιο”: Φήμες πως χωρίζει ένα από τα πιο ωραία ζευγάρια
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κλούνεϊ Αλαμουντίν “διαζύγιο”: Φήμες πως χωρίζει ένα από τα πιο ωραία ζευγάρια

Κλούνεϊ Αλαμουντίν "διαζύγιο": Εδώ και αρκετές ημέρες κυκλοφορούν οι φήμες που θέλουν τον Τζορτζ Κλούνεϊ να χωρίζει με την Αμάλ Αλαμουντίν, καθώς ο ηθοποιός έχει να δει τα δίδυμα παιδιά του περίπου 200 ημέρες.

Κλούνεϊ Αλαμουντίν “διαζύγιο”: Ποιος πατέρας σε υγιή σχέση με τη σύζυγό του έχει να συναντήσει 200 ημέρες τα παιδιά του; Αυτό διερωτώνται τα ΜΜΕ από τη στιγμή που ο Τζόρτζ Κλούνεϊ εκμυστηρεύθηκε σε δημοσιογράφους ότι έχει να δει τα δίδυμα 200 ημέρες και φυσικά η είδηση ότι χωρίζει από την Amal Alamuddin κάνει το γύρο του διαδικτύου. Όπως αναφέρουν τα ξένα Μέσα το ζευγάρι φαίνεται να έχει επιλέξει διαφορετικό τρόπο ζωής και να δυσκολεύονται να βρουν κοινή πλεύση. Όσο για τα δίδυμα, αυτά είναι με την μητέρα τους μέχρι οι δυο τους να αποφασίσουν το μέλλον του γάμου τους. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν παντρεύτηκαν στις 27 Σεπτεμβρίου του 2014 κατά τη διάρκεια μιας ιδιωτικής τελετής στη Βενετία. Τρία χρόνια αργότερα απέκτησαν τα δίδυμα τους, τον Αλεξάντερ και την Έλλα.

Ο Τζόρτζ Κλούνεϊ, σε συνέντευξή του στο αμερικανικό δίκτυο CBS,είχε περιγράψει πώς έκανε πρόταση γάμου στη σύζυγό του. Ο ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως ήταν γονατισμένος για 28 λεπτά μέχρι εκείνη να πει το πολυπόθητο ναι. «Συνέβη ξαφνικά! Κατάλαβα σχεδόν από την αρχή της σχέσης μας ότι ήθελα να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου με την Αμάλ! Όταν λοιπόν αποφάσισα να της κάνω πρόταση γάμου δεν ήταν κάτι που είχαμε συζητήσει νωρίτερα. Απλά της το πέταξα κατακούτελα!»

«Ήμασταν στο σπίτι μου στην Καλιφόρνια. Στο background ακουγόταν μουσική με τραγούδια της θείας μου της Ρόζμαρι Κλούνεϊ. Γονάτισα, της έκανα την πρόταση και άρχισε να αναφωνεί λέγοντας “Θεέ μου” και “wow!”. Και απλά στεκόμασταν έτσι. Στο τέλος δεν άντεξα και της είπα “άκου. Ξέρεις πως είμαι 53 ετών. Είμαι γονατισμένος εδώ και 28 λεπτά.Γι΄αυτό πρέπει να μου δώσεις μια απάντηση γιατί θα ξεγοφιαστώ!”» Τάδε έφη ο διάσημος ηθοποιός και πήρε το πολυπόθητο «yes I do».

Κλούνεϊ Αλαμουντίν “διαζύγιο”: Κόντρα για το μεγάλωμα των παιδιών

Όπως γράφει το radaronline.com τα δίδυμά τους είναι στη μέση μιας πικρής διαμάχης, για την κηδεμονία τους.

«Ο Τζορτζ και η Αμάλ έχουν διαμάχη για τον διαφορετικό τρόπο ζωής του και οι φήμες για ρήξη ανάμεσά τους κυκλοφορούν εδώ και μήνες. Αυτή όλο δουλεύει και εκείνος όλο διασκεδάζει. Είναι σαν το λάδι με το νερό. Δεν αναμιγνύονται και φέρεται να έχουν εμπλακεί σε μάχη για την κηδεμονία των διδύμων τους. Οι δυο τους έχουν να φωτογραφηθούν μαζί από τον Αύγουστο. Η Αμάλ δεν πήγε στο ετήσιο πάρτι του Τζορτζ για το Χάλογουιν στο Βέγκας ενώ πέρασαν χώρια την τέταρτη επέτειο του γάμου τους. Εκείνος την πέρασε στο Λος Άντζελες με φίλους ενώ αυτή έμεινε στη Νέα Υόρκη με τα παιδιά λόγω της Διεθνούς Συνόδου του ΟΗΕ», είπε μια πηγή. Επιπλέον, το δημοσίευμα του radaronline.com, αναφέρει ότι η Αμάλ Αλαμουντίν εγκατέλειψε το σπίτι τους στην Αγγλία και ζει πια με τα δίδυμα στο ειδυλλιακό νησί της Σαρδηνίας. Πάντως, πηγές του περιβάλλοντος του ζεύγους σημειώνουν ότι το ζευγάρι ζει χώρια εδώ και καιρό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις