Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κατερίνα Διδασκάλου – παιδιά: Η ζωή της, ο άστεγος και οι Άγριες Μέλισσες
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κατερίνα Διδασκάλου – παιδιά: Η ζωή της, ο άστεγος και οι Άγριες Μέλισσες

Κατερίνα Διδασκάλου - παιδιά: Η «Μυρσίνη» των «Αγριων Μελισσών» ήταν καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου και έδωσε μια υπέροχη συνέντευξη.

Κατερίνα Διδασκάλου – παιδιά: «33 χρόνια ζω μόνο από αυτήν τη δουλειά», αποκαλύπτει η Κατερίνα Διδασκάλου μιλώντας στο «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» για τον έρωτά της με το θέατρο και το επάγγελμα του ηθοποιού. Η Κατερίνα Διδασκάλου που πρωταγωνιστεί φέτος στην σειρά του Ant1 «Άγριες Μέλισσες» ενσαρκώνοντας τον απαιτητικό ρόλο της «Μυρσίνης», συμμετέχει στην ταινία «Ευτυχία» ως «Μαρίκα Κοτοπούλη», και στο θέατρο εμφανίζεται ως «Ερατώ» στην παράσταση «Η πόρνη από πάνω» και ως «Άννα» στο μονόλογο «Τρίτη βράδυ στην άκρη του κόσμου» του Στέφανου Δάνδολου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά υποδέχτηκε την Τατιάνα Στεφανίδου στο θέατρο Coronet και μίλησε για όλα.

Μιλώντας αρχικά για την προσωπική της ζωή, η αγαπημένη ηθοποιός ανέφερε: «Έχω τρία παιδιά και τρία εγγόνια και είναι υπέροχο», δηλώνοντας πως η σχέση με τον πατέρα των κοριτσιών της ήταν καρμική: «Ο πατέρας των κοριτσιών μου, μου έκανε πρόταση γάμο την 3η ημέρα της γνωριμίας μας», ανέφερε χαρακτηριστικά. Η ίδια ωστόσο, αποκάλυψε πως έχει χωρίσει δυο φορές ως τώρα. «Έχω χωρίσει 2 φορές. Πολύ θα ήθελα να έχω μπορέσει να το κρατήσω», εξομολογήθηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου. Η Κατερίνα Διδασκάλου, όμως, δεν μετανιώνει για τίποτα και αναφέρει: «Ήξερα ότι η ζωή μου θα είναι αυτή, μιας θεατρίνας».

Ακόμη, η Κατερίνα Διδασκάλου μίλησε και για την απόφασή της να φιλοξενήσει έναν άστεγο στο σπίτι της. «Φιλοξενώ στο σπίτι μου ένα άστεγο… Σε ένα σπίτι που είναι αρκετά μεγάλο και χωρά να μπει σερ μια γωνιά μια ψυχή γιατί να μην την δώσεις».Τέλος, για τις «Άγριες Μέλισσες» και την «Μυρσίνη» που υποδύεται, ανέφερε πως «ο Κυπραίος είναι σαν φάρμακο για την ψυχή της».

Κατερίνα Διδασκάλου: «Με έπιασαν τα κλάματα» στη σκηνή με την Ασημίνα

Η Κατερίνα Διδασκάλου μίλησε και για τις δύσκολες σκηνές που έχει με τους συμπρωταγωνιστές της. Οπως αποκάλυψε, πριν το γύρισμα σκηνής που λέει φρικτά πράγματα στην Ασημίνα, έβαλε τα κλάματα. «Νιώθω πάρα πολύ τυχερή που έχω αυτές τις τόσο δύσκολες σκηνές με τον Γιάννη Στάνκογλου και τον Λεωνίδα Κακούρη. Αλλά για να κάνεις συγκρουσιακές σκηνές, όπως είναι αυτές με την Έλλη Τρίγγου ή με τη Μαρία Κίτσου, αν δεν έχεις άριστη σχέση δεν βγαίνουν. Βγαίνουν λαπάς, τίποτα. Μια μέρα καθόμασταν με την Έλλη και ήμασταν έτοιμοι να γυρίσουμε, όπου έχω να της πω φρικτά πράγματα εκείνη τη μέρα, και με έπιασαν τα κλάματα. Μου λέει “κοριτσάκι μου γιατί κλαις;” και της λέω γιατί δεν το πιστεύω ότι μπορεί άνθρωπος να μιλάει έτσι σε έναν συνάνθρωπό του», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Διδασκάλου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις