Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / My Style Rocks αποχώρηση: Παίκτρια έφυγε οικειοθελώς από το ριάλιτι
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

My Style Rocks αποχώρηση: Παίκτρια έφυγε οικειοθελώς από το ριάλιτι

My Style Rocks αποχώρηση: Η παίκτρια αποχώρησε γιατί συνειδητοποίησε πως δεν της έφθανε ο χρόνος για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του παιχνιδιού.

My Style Rocks αποχώρηση: Από σήμερα η Άντζυ Ανδριτσοπούλου δεν θα συμμετέχει στο «My Style Rocks». Η 43χρονη διαγωνιζόμενη που είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού, ήταν μαζί με την Janna Sireac που προστέθηκαν στη 12άδα των διαγωνιζομένων κοριτσιών μόλις την προηγούμενη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου. Μάλιστα στο Gala της περασμένης Παρασκευής η Άντζυ Ανδριτσοπούλου ήταν πρώτη στη βαθμολογία.

Το πρώην μοντέλο και σχεδιάστρια κοσμημάτων επέλεξε να αποχωρήσει από το My Style Rocks παρά το γεγονός ότι οι εμφανίσεις της σχολιάστηκαν θερμά την περασμένη εβδομάδα από την Έλενα Χριστοπούλου, τον Στέλιο Κουδουνάρη και τον Λάκη Γαβαλά.Σύμφωνα με τις πληροφορίες του tlife, η Άντζυ Ανδριτσοπούλου αποχώρησε γιατί μέσα στην μια εβδομάδα που συμμετείχε στο παιχνίδι συνειδητοποίησε πως δεν της έφθανε ο χρόνος για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και ταυτόχρονα να προλαβαίνει τις επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις της.

Άντζυ Ανδριτσοπούλου: Η σχέση της με τον Βαλάντη

Ο γνωστός τραγουδιστής Βαλάντης μίλησε για πρώτη φορά για την πρώην σύντροφό του Άντζυ Ανδριτσοπούλου, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι οι δυο τους έφτασαν πολύ κοντά στην επισημοποιήση της σχέσης τους. Ο γνωστός τραγουδιστής, εξομολογήθηκε πως με την Άντζυ Ανδριτσοπούλου, βρέθηκε πολύ κοντά στο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, μιας και ήταν πολύ ερωτευμένο ζευγάρι πριν χρόνια.

Ο ίδιος και η Άντζυ Ανδριτσοπούλου από το «My Style Rocks» έζησαν έναν μεγάλο έρωτα, ο οποίος διήρκεσε 3,5 χρόνια, και μάλιστα η Άντζυ Ανδριτσοπούλου ήταν και πρωταγωνίστρια στην επιτυχία της δεκαετία του ’90 «Στο ασανσέρ», το οποίο ερμηνεύει ο Βαλάντης και έκανε τεράστια επιτυχία.

Παρόλο που χώρισαν λίγο πριν παντρευτούν, φαίνεται πως διατηρούν μια φιλική σχέση, αφού ο τραγουδιστής μίλησε με τα καλύτερα λόγια στη κάμερα για την πρώην σύντροφό του. «Η Άντζυ είναι ένα αξιαγάπητο πλάσμα και για αυτό το ερωτεύτηκα. Ερωτευτήκαμε και περάσαμε και τριάμισι χρόνια μαζί. Φτάσαμε στα σκαλιά της εκκλησίας», είπε μεταξύ άλλων ο Βαλάντης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις