Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Θοδωρής Φραντζέσκος: Ο «Κερέμ» από το Κόκκινο ποτάμι για το πρόβλημα υγείας και την χρεοκοπία
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Θοδωρής Φραντζέσκος: Ο «Κερέμ» από το Κόκκινο ποτάμι για το πρόβλημα υγείας και την χρεοκοπία

Θοδωρής Φραντζέσκος: «Χάσαμε σε ένα βράδυ όλη μας την περιουσία», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Θοδωρής Φραντζέσκος: Την πρώτη του συνέντευξη έδωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show» έδωσε ο Θοδωρής Φραντζέσκος, που φέτος υποδύεται τον Κερέμ στο «Κόκκινο Ποτάμι». Ο ηθοποιός μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στα 21 και την χρεοκοπία της οικογένειάς του. «Οικογενειακά περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα. Όταν ήμουν δέκα χρονών, ξαφνικά σε ένα βράδυ, χάσαμε όλη μας την περιουσία.»

Συμπληρώνει μάλιστα πως:  «Ο πατέρας μου είχε επιχειρήσεις, όπου όλα ήταν υποθηκευμένα… Θυμάμαι τη μητέρα μου να έρχεται στο δωμάτιό μου και να μου λέει “Θόδωρε, φεύγουμε” και το μόνο που πρόλαβα να πάρω ήταν το μαξιλάρι μου. Τα χάσαμε όλα, ήταν πάρα πολύ σκληρό, ήταν ένας ξεριζωμός για μένα» είπε. Ο Θοδωρής Φραντζέσκος μίλησε και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Θοδωρής Φραντζέσκος: Το πρόβλημα υγείας που υπέστη στα 21

«Εγώ στα 21 μου έπαθα κάτι σαν εγκεφαλικό. Δεν ήταν ευτυχώς εγκεφαλικό, αλλά είχα ζοριστεί τόσο πολύ, είχα αγχωθεί, ήμουν ένας άνθρωπος θλιμμένος. Το πολέμησα, το δούλεψα και από εκεί και πέρα οδηγήθηκα σε κάποια μονοπάτια πάρα πολύ όμορφα. Πήγα σε ψυχολόγο, αλλά κυρίως βοηθήθηκα μόνος μου» είπε.

Ο Θοδωρής έχει εμπειρία από τον αγωνιστικό χώρο, αφού ήταν ποδοσφαιριστής, σέντερ φορ. Μάλιστα, μπορεί να μην είχε φτάσει στο απώτατο επαγγελματικό επίπεδο στη χώρα, ωστόσο τα ζην έβγαζε ως την τελευταία στιγμή που έπαιζε μπάλα. Ό,τι έπρεπε να αποφασίσει ήταν αν θα ενέδιδε στην πρόκληση ενός μέλλοντος ζοφερού ή στο θέατρο.

Θοδωρής Φραντζέσκος: Γνωρίζοντας τον «Κερέμ»

Η σχολή που ο Θοδωρής Φραντζέσκος αποφάσισε να παρατήσει ήταν η Διοίκηση Επιχειρήσεων. Είχε διαδεί ότι στο ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να έχει μια καριέρα που θα του προσέφερε το ζην και το ευ ζην:”Ήμουν στο μεταίχμιο. Πληρωνόμουν. Δεν ήταν κάτι ευχάριστο για μένα όταν αποφάσισα να μη συνεχίσω, αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Είχα φτάσει σε μια ηλικία που δεν γινόταν να συνεχίσω για να φτάσω σε υψηλό επίπεδο, γύρω στα 22. Είχε τελειώσει αυτό το κομμάτι και παράλληλα άρχισε και ανέβαινε η άλλη μεγάλη μου αγάπη, το θέατρο, το τραγούδι, ό,τι έχει να κάνει με το θέαμα. Άφησα τη σχολή που σπούδαζα στο Ηράκλειο, στην Κρήτη, παράλληλα, άφησα και το ποδόσφαιρο, τα άφησα όλα και αποφάσισα να στραφώ οριστικά στο θέατρο.

Ήταν λίγο ενστικτώδης η απόφαση. Δεν είχα πολύ μεγάλη επαφή με το θέατρο ως θέατρο. Δεν πηγαίναμε ποτέ οικογενειακώς και δεν είχα κάποιον να με μυήσει μέσα στο χώρο, οπότε έγινε αυτό λίγο περισσότερο ενστικτωδώς. Σιγά σιγά, όσο μεγάλωνα και όσο έπαιρνα τις αποφάσεις μου όλο αυτό έγινε πιο συνειδητό. Τα τελευταία χρόνια παρακολουθώ πολύ, ασχολούμαι με το χώρο, είμαι επαγγελματίας από το 2014, που βγήκα από τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου και έχει πάρει μια μορφή όλο αυτό» δηλώνει ο ίδιος.

Θοδωρής Φραντζέσκος: Ο διαβασμένος «Κερέμ»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις