Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

12

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ζακ Έφρον νοσοκομείο: Η θανατηφόρα λοίμωξη στην ζούγκλα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ζακ Έφρον νοσοκομείο: Η θανατηφόρα λοίμωξη στην ζούγκλα

Ζακ Έφρον νοσοκομείο: Τώρα διέφυγε τον κίνδυνο, είναι καλά στην υγεία του και απολαμβάνει τις διακοπές του πίσω στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Ζακ Έφρον νοσοκομείο: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο χρειάστηκε να μεταφερθεί ο Ζακ Έφρον έπειτα από σοβαρή λοίμωξη που κόλλησε όσο βρισκόταν στο νησιωτικό κράτος της Ωκεανίας για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ. Συγκεκριμένα, ο 32χρονος ηθοποιός είχε μεταφερθεί στη ζούγκλα για τα γυρίσματα ενός ντοκιμαντέρ στο οποίο πρωταγωνιστεί, με τίτλο “Killing Zac Efron” (Σκοτώνοντας τον Ζακ Έφρον). Όπως γράφει η Sunday Telegraph, ο Ζακ Έφρον κόλλησε κάποια δυνητικά θανατηφόρα ασθένεια.

Τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ένα είδος βακτηρίου που προκαλεί τύφο και πως ο ηθοποιός εμφάνισε σημάδια μόλυνσης. Με τη βοήθεια των γιατρών, ο Έφρον μεταφέρθηκε αεροπορικώς στην Αυστραλία από την Παπούα Νέα Γουινέα και εισήχθη στο νοσοκομείο War Memorial του St Andrews. Μετά τη νοσηλεία του έλαβε εξιτήριο την παραμονή των Χριστουγέννων. Τώρα είναι καλά στην υγεία του και απολαμβάνει τις διακοπές του πίσω στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

‘Killing Zac Efron’: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις