Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

08

Δεκεμβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Έπεσε στις γραμμές του τρένου – Ρωσία: Σώθηκε δευτερόλεπτα πριν περάσει ο συρμός (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Έπεσε στις γραμμές του τρένου – Ρωσία: Σώθηκε δευτερόλεπτα πριν περάσει ο συρμός (vid)

Έπεσε στις γραμμές του τρένου - Ρωσία: Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ένας ηλικιωμένος στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης Pyatigorsk, στη Ρωσία.

Έπεσε στις γραμμές του τρένου – Ρωσία: Ένας ηλικιωμένος έπεσε με πολύ άσχημο τρόπο στις γραμμές του τρένου. Ευτυχώς σώθηκε χάρη στην άμεση επέμβαση ενός αστυνομικού και ενός αυτόπτη μάρτυρα, δευτερόλεπτα, δε, πριν περάσει η αμαξοστοιχία. Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο ηλικιωμένος στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης Pyatigorsk, στη Ρωσία. Εξαιτίας της κακής του όρασης, ο παππούς έπεσε στις γραμμές του τρένου και μάλιστα, με πολύ άσχημο τρόπο, αλλά σώθηκε χάρη στην άμεση επέμβαση ενός αστυνομικού και ενός αυτόπτη μάρτυρα, δευτερόλεπτα, δε, πριν περάσει η αμαξοστοιχία!

Στο βίντεο -από το κλειστό κύκλωμα του σταθμού- φαίνεται η στιγμή, που ο ηλικιωμένος άνδρας πέφτει στις γραμμές. Αμέσως, οι δύο προαναφερθέντες άνθρωποι τρέχουν προς το μέρος του, ενώ μια γυναίκα κάνει νοήματα στον οδηγό, που πλησιάζει, να πατήσει φρένο! Είναι αδύνατο, ωστόσο, να σταματήσει τόσο γρήγορα ένα τρένο… Πετούν, λοιπόν, τα πράγματά του δίπλα, τον σηκώνουν και δευτερόλεπτα πριν περάσει η αμαξοστοιχία, τον μετακινούν! Η αστυνομία ψάχνει τώρα να βρει ποιος ήταν ο δεύτερος σωτήρας του ηλικιωμένου (που τη γλίτωσε με δύο κατάγματα), προκειμένου να τον ευχαριστήσει…

Δείτε ακόμα

Κόπηκε στα δύο το αεροσκάφος στο Καζακστάν – Πώς έγινε η αεροπορική τραγωδία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις