Αθήνα

°C

Πέμπτη

15

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Στάνκογλου Instagram: Ένα ”throwback” στην εφηβική του ηλικία
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Στάνκογλου Instagram: Ένα ”throwback” στην εφηβική του ηλικία

Στάνκογλου Instagram: Ο Γιάννης Στάνκογλου, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, μια φωτογραφία από την εποχή της εφηβικής του ηλικίας.

Στάνκογλου Instagram: Ο Γιάννης Στάνκογλου είναι ένας από τους ηθοποιούς της γενιάς του που ξεχωρίζει. Ο ηθοποιός είναι όμως και αρκετά ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πρόσφατα δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία από το παρελθόν.  Μια φωτογραφία που έδειξε ότι πάντα ήταν οπλισμένος με γοητεία. Στη φωτογραφία ο Γιάννης Στάνκογλου παρόλο που δεν διευκρινίζει πότε τραβήχτηκε, φαίνεται πως βρίσκεται στην εφηβική του ηλικία. Είναι από τις λίγες φορές που ο ηθοποιός μοιράζεται με τους φίλους του μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή από το παρελθόν του.

«Όχι, δεν κυνηγάω την επιτυχία. Εγώ κοιτάω να κάνω σωστά τη δουλειά μου, όλα τα άλλα απλώς δεν με αφορούν. Δεν θεωρώ επιτυχία το να με ξέρει ο κόσμος. Θα χαρώ όμως, αν μετά το τέλος μίας παράστασης, έρθουν άτομα από το κοινό και μου πουν καλά λόγια. Το μόνο «κακό» με την επιτυχία είναι ότι, πολλές φορές, σε κάνει να επαναπαυτείς. Ευτυχώς, αυτό δεν το έχω πάθει ακόμη. Από όταν ήμουν ακόμη μαθητής, στη σχολή, ήθελα να παίρνω γνώσεις από τον οποιονδήποτε και, ακόμη και σήμερα, έτσι λειτουργώ στη δουλειά μου» έχει δηλώσει ο Γιάννης Στάνκογλου σε παλαιότερη συνέντευξή του.

View this post on Instagram

Once upon a time 1995?

A post shared by Yiannis Stankoglou (@yiannisstankoglou) on

View this post on Instagram

Old school….photo by Yiannis Isidorou …

A post shared by Yiannis Stankoglou (@yiannisstankoglou) on

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις