Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ανδρέας Γεωργίου Τόλμη και Γοητεία: Στο Χόλιγουντ, μαγειρεύει στο σπίτι της “Μπρουκ”
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ανδρέας Γεωργίου Τόλμη και Γοητεία: Στο Χόλιγουντ, μαγειρεύει στο σπίτι της “Μπρουκ”

Ανδρέας Γεωργίου Τόλμη και Γοητεία: Τα επεισόδια με τον Ανδρέα Γεωργίου θα προβληθούν στις αρχές του 2020, ενώ ο ίδιος δεν αποκαλύπτει, λόγω συμβολαίου, λεπτομέρειες για τον ρόλο του. 

Ανδρέας Γεωργίου Τόλμη και Γοητεία: Στο Χόλιγουντ βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες, ο δημιουργός των «8 Λέξεων», Ανδρέας Γεωργίου. Μετά τη συμμετοχή της γνωστής σε όλους μας «Μπρουκ», Κάθριν Κέλι Λανγκ, η οποία ήρθε στην Ελλάδα για να παίξει στις «8 Λέξεις», τώρα ήρθε η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου να πρωταγωνιστήσει τη θρυλική σειρά «Τόλμη και Γοητεία». Ο νεαρός σκηνοθέτης και ηθοποιός, βρέθηκε μαζί με τον καλό του φίλο και συνάδελφο Κούλλη Νικολάου στην Καλιφόρνια. Το βράδυ της Κυριακής, οργανώθηκε μια όμορφη βραδιά στο σπίτι της Κάθριν Κέλι Λανγκ, η οποία τους υποδέχτηκε θερμά.

Τα επεισόδια με τον Ανδρέα Γεωργίου θα προβληθούν στις αρχές του 2020, ενώ ο ίδιος δεν αποκαλύπτει, λόγω συμβολαίου, λεπτομέρειες για τον ρόλο του. Η αγαπημένη ηθοποιός ανέβασε στιγμιότυπα από την όμορφη αυτή βραδιά στο σπίτι της, στο Instagram, να ποζάρει χαμογελαστή στο πλευρό των Ελλήνων ηθοποιών. «Ξαναβρεθήκαμε!! Τι καλά που έχω εδώ τον Ανδρέα, τον Κούλλη, τον Μάριο, οι οποίοι ήρθαν από την Ελλάδα», έγραψε η «Μπρουκ».

Δείτε ακόμη

Ανδρέας Γεωργίου αδέρφια: Ο ηθοποιός συστήνει στο Instagram την οικογένειά του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις