Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ανδρέας Γεωργίου αδέρφια: Ο ηθοποιός συστήνει στο Instagram την οικογένειά του
LIFESTYLE

Ανδρέας Γεωργίου αδέρφια: Ο ηθοποιός συστήνει στο Instagram την οικογένειά του

Ανδρέας Γεωργίου αδέρφια: Η selfie φωτογραφία που ανέβασε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης στο Instagram, παρουσιάζοντας τα αδέρφια του.

Ανδρέας Γεωργίου αδέρφια: Τα τελευταία χρόνια ο Ανδρέας Γεωργίου κατάφερε κι αναγνωρίστηκε ως ένας από τους πιο πετυχημένους ηθοποιούς και σκηνοθέτες της γενιάς του. Ήταν ήδη δημοφιλής στην Κύπρο προτού οι επιτυχίες του έρθουν και στην ελληνική τηλεόραση. Έχει σκηνοθετήσει τη σειρά «Βάλς με 12 θεούς» και τους «31 δρόμους». Τη σεζόν 2013-2017 σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά του ANT1 «Μπρούσκο». Η πρώτη του επαφή, όμως, με την τηλεόραση ήταν μέσα από το Dream Show του Alpha, όπου και κέρδισε.

Την σεζόν που μας πέρασε σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε στη δραματική σειρά του ALPHA «Το Τατουάζ». Φέτος τον απολαμβάνουμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά «8 Λέξεις», η οποία προβάλλεται από τον Alpha. Δεν είναι λίγες, μάλιστα, οι φορές που ο Ανδρέας Γεωργίου έχει ανεβάσει φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο νεαρός σκηνοθέτης είναι λάτρης των social media και συχνά μέσα από αυτά οποίο μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές τόσο από την επαγγελματική, όσο και από την προσωπική του ζωή.

Ανδρέας Γεωργίου αδέρφια: Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram

Το βράδυ της Δευτέρας, ο Ανδρέας Γεωργίου έκανε μια διαφορετική ανάρτηση από αυτές στις οποίες τον έχουμε συνηθίσει. Ειδικότερα, δημοσίευσε μια selfie που έβγαλε μαζί με τα δύο αδέρφια του, Ραφαέλλο και Χριστόφορο. Επίσης αποκάλυψε πώς και οι τρεις τους παρακολούθησαν μαζί τα νέο επεισόδιο της σειράς. Η λεζάντα του ανέφερε: «Παρακολουθώντας #8lexeis με τα αγόρια μου!!!». Όπως παρατηρεί κανείς και στη φωτογραφία, τα τρία αδέλφια είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους και ο ένας στηρίζει τα βήματα του άλλου, μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις