Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες τραγούδια: Το υπέροχο κομμάτι που ντύνει τις σκηνές της Λενιώς με τον Λάμπρο
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άγριες Μέλισσες τραγούδια: Το υπέροχο κομμάτι που ντύνει τις σκηνές της Λενιώς με τον Λάμπρο

Άγριες Μέλισσες τραγούδια: Η μουσική και το τραγούδι αυτό είχε την τύχη να γίνει διάσημο πριν ακόμη κυκλοφορήσει.

Άγριες Μέλισσες τραγούδια: Οι «Άγριες Μέλισσες» ταυτίστηκαν με το κορυφαίο κομμάτι «Μέλισσες», του Γιώργου Καζαντζή, με την φωνή της Φωτεινής Βελεσιώτου. Ωστόσο, στα επεισόδια που ακολούθησαν, οι τηλεθεατές συνέδεσαν ορισμένες από τις πιο ρομαντικές σκηνές της σειράς «Άγριες Μέλισσες» με άλλες μελωδίες. Το χαλί που έντυσε τις περισσότερες ρομαντικές σκηνές της Ελένης με τον Λάμπρο, αλλά και πολλές από τις σκηνές αγάπης ανάμεσα στο Νικηφόρο και την Ασημίνα αγαπήθηκε πολύ.

Η μουσική και το τραγούδι αυτό είχε την τύχη να γίνει διάσημο πριν ακόμη κυκλοφορήσει. Πρόκειται για το τραγούδι «Μάτια Κλειστά», σε μουσική και στίχους του Αλέξανδρου Σιδηρόπουλου. Σύμφωνα με την εταιρία Panik Records, ο Αλέξανδρος Σιδηρόπουλος έχει αναλάβει να «ντύσει» μερικές από τις πιο ρομαντικές σκηνές της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες», για την οποία γράφει μουσική, συνεχίζοντας την πλούσια ενασχόλησή του με τη σύνθεση μουσικής για επιτυχημένες κινηματογραφικές, θεατρικές και τηλεοπτικές παραγωγές.

Ο Αλέξανδρος Σιδηρόπουλος ή Άλεξ Σιντ όπως υπογράφει, είναι συνθέτης που έχει βρεθεί πίσω από μεγάλες και μικρότερες μουσικές παραγωγές από το 2002 ως και σήμερα. Συνθέτει κυρίως με κιθάρα και μαντολίνο, ωστόσο του αρέσει να πειραματίζεται με διάφορα μουσικά όργανα όταν βρίσκεται στο στούντιο.

Βαθιά αισθαντικό, το νέο τραγούδι του Alex Sid μας παρασύρει στο πιο ερωτικό μουσικό ταξίδι με τα «Μάτια Κλειστά». Με μελωδία βασισμένη σε παραδοσιακά μουσικά όργανα, με πρωταγωνιστή τον μπαγλαμά, αλλά υπό ένα σύγχρονο μουσικό πρίσμα και την εξαιρετική ερμηνεία του ταλαντούχου τραγουδοποιού, το «Μάτια Κλειστά» ξεχωρίζει από το πρώτο κιόλας άκουσμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις