Αθήνα

°C

Παρασκευή

18

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες»: Η Παπαθωμά για την σειρά «Άγγιγμα της Ψυχής»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες»: Η Παπαθωμά για την σειρά «Άγγιγμα της Ψυχής»

«Άγριες Μέλισσες»: Η ηθοποιός, που υποδύεται τη «Βιολέτα» στις «Άγριες Μέλισσες» αναφέρθηκε στη διαφορά της τηλεόρασης του σήμερα με την περίοδο πριν την κρίση.

«Άγριες Μέλισσες»: Την πρώτη της εμφάνιση στο «Άγγιγμα Ψυχής» θυμήθηκε η Θεοφανία Παπαθωμά. Η ηθοποιός, που υποδύεται τη «Βιολέτα» στις «Άγριες Μέλισσες» αναφέρθηκε στη διαφορά της τηλεόρασης του σήμερα με την περίοδο πριν την κρίση, αλλά και στο ντεμπούτο της δίπλα στον Μανούσο Μανουσάκη. «Ως παραγωγή είναι καλύτερα, η μέρα με τη νύχτα. Ως αμοιβή είναι χειρότερα επίσης, η μέρα με τη νύχτα», είπε σε συνέντευξή της στη Νέα Σελίδα η Θεοφανία Παπαθωμά. Η ίδια η ηθοποιός πρωταγωνίστησε σε μία από τις πιο πολυσυζητημένες σκηνές των «Άγριων Μελισσών», αυτή του διασυρμού της από τον «Κωνσταντή». «Το ‘Άγγιγμα ψυχής’ ήταν μια πάρα πολύ ωραία δουλειά! Την ευχαριστηθήκαμε όλοι πάρα πολύ!» αναφέρει.

Σημειώνει ακόμα ότι: «Τα γυρίσματα έγιναν στα Ζαγοροχώρια, όπου πηγαίναμε τις δεκαπέντε μέρες του μήνα, οπότε τα απολαύσαμε σε όλες τις εποχές του χρόνου. Ο κόσμος ήταν ενθουσιώδης. Ξαφνικά όλοι άρχισαν να με αναγνωρίζουν στον δρόμο και να μου μιλάνε. Αυτό ήταν υπέροχο, γιατί μου έδειχναν την αγάπη και την ευγνωμοσύνη τους για την ωραία σειρά που έβλεπαν. Αυτό συμβαίνει και τώρα. Μπορείς να πεις, δηλαδή, ότι ξαναζώ την εποχή που παιζόταν το ‘Άγγιγμα Ψυχής’». Ερωτηθείσα για τον Μανούσο Μανουσάκη και για το εάν της έκανε πρόταση για το Κόκκινο Ποτάμι, η Θεοφανία Παπαθωμά απάντησε: «Όχι, δεν μου έκανε κάποια πρόταση. Ευτυχώς, γιατί θα είχα ένα φοβερό δίλημμα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις